Pali (1)

Στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα Καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας», παρουσιάστηκε την Παρασκευή 22/12/2023 από τους αθλητές- μαθητές του συλλόγου μας στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών, το δρώμενο «Η ιστορία της πάλης…3000 χρόνια».

Στην παράσταση παρουσιάστηκε μια ιστορική διαδρομή του αθλήματος από την κλασική περίοδο, την περίοδο του Βυζαντίου και της τουρκοκρατίας, μέχρι και τη σημερινή, υπό τη συνοδεία χορευτών.

Την παράσταση επιμελήθηκε ο κος Αχιλλέας Λέρας, τον οποίο και ευχαριστούμε.
Από το σύλλογό μας συμμετείχαν 10 αθλητές και αθλήτριες: ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ- ΝΤΟΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ- ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ- ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΖΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΑ.

Τον πυρρίχιο χορό απέδωσαν ο Αχιλλέας Λέρας και ο Χρήστος Μπέλλος και νταούλι έπαιξε ο Γρηγόρης Λέρας.

Ο σκοπός του συλλόγου μας είναι η ανάδειξη της άσκησης και της πάλης ως μέσω προαγωγής της υγείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, αλλά και της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης.
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί το Μύλο των Ξωτικών για τη φιλοξενία του.

Επίσης ευχαριστούμε όλους αυτούς που κάθε φορά τιμάνε με την παρουσία τους το σύλλογό μας και τη φιλοσοφία του…..!!!

Να είναι σίγουροι πως μέσα από αυτές τους τις στάσεις μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να πράξουμε το καθήκον μας με ευθύνη, δεδομένου ότι εξακολουθούμε να συνιστάμε ένα θεσμό που παρέχει στα παιδιά συστηματική εκπαίδευση και συνεπώς συστηματική αγωγή.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που έλαβαν μέρος σ’ αυτή την εκδήλωση, αλλά και στους συμπαραστάτες γονείς τους.

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας

Pali (6)

Pali (5)

Pali (4)

Pali (3)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε υψηλό επίπεδο η εκπαίδευση των ειδικευόμενων Γενικών Ιατρών στο Ν. Τρικάλων…

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής/Οικο…