Agiasmos arxiki

Το κουδούνι έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα για μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και για δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές.

«Πρεμιέρα» της νέας σχολικής χρονιάς είχαμε σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 & για τα σχολεία του Δήμου Πύλης, όπου μαθητές & καθηγητές, αντάμωσαν & πάλι στον γνώριμό τους σχολικό χώρο, ύστερα από την καλοκαιρινή ραστώνη, σε ρυθμούς όμως κορονοϊού, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα κι από όλους τηρούντο πιστά οι οδηγίες που δόθηκαν από το Υπ. Παιδείας, καθώς και όλα τα πρωτόκολλα σχετικά με τις απαραίτητες προφυλάξεις από την covid 19.

Ο Αγιασμός στα Σχολεία της Πύλης ξεκίνησε από το Δημοτικό, για να συνεχίσει με Γυμνάσιο, Λύκειο, Νηπιαγωγείοο & τέλος με το ΕΠΑΛ. Στα τρία μεγάλα σχολικά συγκροτήματα ο Αγιασμός και φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς το σύνολο των μαθητών να δηλώνει «παρών» στον αύλειο χώρο, παρά ενός μόνο τμήματος και τους υπόλοιπους να παρακολουθούν από τις αίθουσες διδασκαλίας μέσω μεγαφωνικής.

Στον καθιερωμένο Αγιασμό παραβρέθηκαν & παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο παρά τω Δημάρχω Αντ/ρχος Οικονομικών & Πολ. Προστασίας κ. Άρης Τζάνης και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, συνοδευόμενος του δημ. συμβούλου κ. Παν. Τσόλα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, τόνισε πως η φετινή χρονιά είναι μια ιδιαίτερη & δύσκολη χρονιά, λόγω της παρουσίας της covid, εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά τηρουμένων των οδηγιών του ΕΟΔΥ, ενώ ευχήθηκε ευχήθηκε σε μαθητές & καθηγητές, δύναμη & όρεξη για τη νέα τους σχολική χρονιά.

Ο Αγιασμός στα σχολικά συγκροτήματα της Πύλης ετελέσθη εκ του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πύλης π. Δημ. Κατσαρό & του π. Βασ. Πανάγου.

Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου ο «Αγιασμός», πραγματοποιήθηκε στις 08:30πμ & 9:00πμ, από τους ιερείς της αντίστοιχης του Σχολείου Ενορίας.

Στουρναραίικα

Stournar 1

Λύκειο Πύλης

Lykeio (2)

Λύκειο Πύλης

Lykeio (1)

Λυγαριά

lygaria

ΕΠΑΛ

IMG_2626

Γόμφοι

gomfoi 2

gomfoi 1

Ελάτη

Elati 2

elati 1

Δημοτικό Πύλης

Agiasmos (8)

Agiasmos (7)

Γυμνάσιο Πύλης

Agiasmos (3)

Δημοτικό Πύλης

Agiasmos (2)

Agiasmos (1)

Νηπιαγωγείο Πύλης

nipia

Δημοτικό Φήκης

fiki 3

Fiki 2

Fiki 1

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…