Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026

Νικητής στα Καλάβρυτα ο τρικαλινός ποδηλάτης Σούλιος Ζήσης 

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Την Κυριακή 27/03 διεξήχθη ο ιστορικος αγωνας ‘’44ος Γύρος Θυσίας’’ , όπου η εκκίνηση δινόταν από το νέο λιμάνι της Πάτρας με τερματισμό την ιστορική Αγία Λαύρα Καλαβρύτων .

Στην εκκίνηση βρέθηκαν περίπου 250 ποδηλάτες όλων των κατηγοριών σε έναν αγώνα ορόσημο για τα ελληνικά δεδομένα απόστασης 90 χιλιομέτρων και 2000 υψομετρικών διαφόρων.

Ο Σούλιος Ζήσης μετά από μια εκπληκτική επίθεση στα μισά του αγώνα κατάφερε να αποσπαστεί από το κυρίως γκρουπ και να φτάσει την διαφορά τους έως και τα 3 λεπτά . Με αυτή την καθοριστική επίθεση κατάφερε να τερματίσει μόνος στην Αγία Λαύρα με τελική διαφορα 2 λεπτών .

Ο Ζήσης αγωνίζεται με τα χρώματα του Αίολου Αθηνών και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση για την περίοδο που διανύουμε μιας και είναι η δεύτερη νίκη του για φέτος .

Soulios (1)

Soulios (2)

- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα