O Larisa

(φωτό: Αρχείου)

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για ψάρεμα χομπίστα ψαρά στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου σήμερα το μεσημέρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ασχολούμενος με το αγαπημένο του χόμπι.

Συγκεκριμένα ο 69χρονος άνδρας που κατάγεται από την περιοχή, ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 να πάει για ψάρεμα στο ποτάμι στο σημείο που βρίσκεται η σιδερένια γέφυρα τύπου Bailey που οδηγεί στο Γαρδίκι και στους ντόπιους είναι γνωστή με το τοπωνύμιο «Παλαιοκάμαρα».

Καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί, με την ανησυχία να γίνεται εντονότερη, όταν ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στις συνεχόμενες κλήσεις των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν προς αναζήτησή του και πέντε ώρες αργότερα, γύρω στις 5:00 το απόγευμα τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στην προαναφερόμενη τοποθεσία, όπου είχε πάει για ψάρεμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 69χρονο για να τον μεταφέρει στο ΓΝ Τρικάλων, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή, με πιθανότερη να θεωρείται η «παθολογικής φύσεως αιτία».

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Παράταση για το Μέτρο 5.2 έως 31/7/2024

Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης υπέγραψε την παράταση του Μέτρου…