mpalagiaz-i-koryfaia-techniki-vafis-mallion-poy-saronei-10-katapliktika-deigmata-10

Το μπαλαγιάζ είναι μία τεχνική βαφής μαλλιών, η οποία είναι η τελευταία τάση της μόδας και την προτιμούν οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν μία εντυπωσιακή αλλαγή ενόψει της άνοιξης.

Το μπαλαγιάζ, σύμφωνα με τον hairstylist Πάνο Καλλίτση, είναι μία «γαλλική» τεχνική από τη δεκαετία των 70s, την οποία αγαπούσαν πολύ οι Γαλλίδες, εφαρμόζεται συνήθως σε ανοιχτή βάση μαλλιών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο και έχει γίνει η πιο καυτή τεχνική βαφής μαλλιών για όλες τις γυναίκες.

Τα πλεονεκτήματα που έχει το μπαλαγιάζ

Πρόκειται για μία τεχνική χωρίς τη χρήση αλουμινόχαρτου και το αποτέλεσμα που δίνει στο τέλος είναι μαλλιά ξανοιγμένα από τον ήλιο σε μήκη και άκρες, δηλαδή με το μπαλαγιάζ μπορείς να ανοίξεις τα μήκη των μαλλιών σου, χωρίς να επηρεάσεις χρωματικά τη ρίζα και χωρίς να σε απασχολεί άμεσα το θέμα του ξεθωριάσματος.

Τα highlights τοποθετούνται στα σημεία που θα επιλέξει ο κομμωτής κάθε φορά, ενώ δύο ακόμη πλεονεκτήματά του, το φυσικό «ξανοιγμένο» αποτέλεσμα κάθε φορά και το γεγονός πως ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Ακολουθεί μία λίστα με δέκα αγαπημένα μπαλαγιάζ, προκειμένου να πάρεις ιδέες για την επόμενη αλλαγή που θα κάνεις.

Το μπαλαγιάζ η τάση της μόδας στα μαλλιά

Το μπαλαγιάζ η νέα τάση της μόδας

Το μπαλαγιάζ η νέα τάση της μόδας

Πηγή:enimerotiko.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

«Πορεία νίκης», έδειξε και η περιοδεία της Τρίτης, για τον Κώστα Μαράβα 

Συνέχεια στην πορεία της νίκης για τον Κώστα  Μαράβα και την Τρίτη από τα χωριά Πηγή, Λυγα…