1

Με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα τίμησε ο Δήμος Τρικκαίων την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Η γιορτή, ενταγμένη σε δράσεις για το περιβάλλον, κινητοποίησε και πάλι τους ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες των Τρικάλων.

Με αυτήν την ψυχαγωγική δράση σε μια πανέμορφη διαδρομή 8 χλμ. κυρίως δίπλα από τον Ληθαίο ποταμό, ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει τη συνεχή αναβάθμιση των ποδηλατοδρόμων που προωθεί, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο ασφαλείς διαδρομές. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που την ίδια ημέρα ανακοίνωσε και ότι μέσα σε ενάμισι χρόνο, στα τέλη του 2023, η πόλη θα διαθέτει το μεγαλύτερο αστικό δίκτυο ποδηλατοδρόμων στη χώρα.

Η διαδρομή πάντως, αρκετά ευχάριστη και με κέφι, ξεκίνησε και τερμάτισε στην κεντρική πλατεία, ενώ μετείχαν και οι σύλλογοι ποδηλασίας Ασκληπιός, Ποδηλατικός Σύλλογος, Σύλλογος Δρομέων, τα μέλη των οποίων βοήθησαν στη διάρκεια της διαδρομής.

Επίσης, ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης και επισκευής ποδηλάτων βρίσκονταν σε επιφυλακή για τυχόν βλάβες, ενώ ένας εξ αυτών (Ν. Πλακώνας) διέθεσε και ειδικό όχημα.

Στον τερματισμό έγινε η κλήρωση για ένα ποδήλατο που διέθεσε η e-trikala ΑΕ και το οποίο κέρδισε ο λαχνός υπ’ αριθμόν 20, ο μικρός Λάμπρος Ζολώτας.

podilatada 20216

podilatada 20218

podilatada 202114

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και γεωργών της Θεσσαλίας

. Κατετέθη από Αυγενάκη – Χατζηδάκη η τροπολογία για τη χρηματοδότηση και το ακατάσχετο τω…