aetoi 10

Download the PDF file .

Τι είναι η κατάταξη ‘’ ΑΕΤΟΙ ‘’

Το project ‘’ Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πρόγραμμα και μια μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί τις εκάστοτε επιχειρήσεις.

Η κατάταξη ‘’ Αετοί ‘’ δημιουργήθηκε για να επιλέξει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις. Οι βραβευμένες εταιρείες είναι κορυφαίοι στον κλάδο, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών.

Σε αντίθεση με τα προγράμματα όπου η πληρωμή είναι απαίτηση συμμετοχής – το project ΄΄ Αετοί ‘’ έχει σαφή κριτήρια που μπορούν να δουν όλοι. Οι καλύτερες εταιρείες ανά περιοχή επιλέγονται με βάση τις αξιολογήσεις πελατών που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο.

Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας μικροδεδομένων, βρίσκουμε έναν τεράστιο αριθμό αξιολογήσεων που λαμβάνουμε υπόψη στο πρόγραμμά μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως Google και Facebook. Οι βαθμολογίες ανάγονται σε κλίμακα 10 βαθμών.
Το επόμενο βήμα είναι ότι προσθέτονται οι βαθμολογίες από όλες τις ιστοσελίδες που το σύστημα βρήκε αριθμητικές αξιολογήσεις.
Για χάρη της αξιοπιστίας της λίστας, αναπτύχθηκε επίσης ένας αποκλειστικός αλγόριθμος για την αξιοπιστία των αξιολογήσεων, ανάλογα με τον αριθμό που συλλέχθηκαν.
aetoi
Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Νέους δρόμους συνεργασίας στα αγροτικά προϊόντα ανοίγει η συνάντηση Αυγενάκη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συμφωνίες για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα εμβαθύνουν τις σχέσεις Ελλάδας – Κίνας στο…