ask_leitourgia_akadimion (5)

Με προσαρμογή και πλήρη λειτουργικότητα και συνεχίζουν οι Ακαδημίες του Α.Σ.Κ.

 

Η πρόσφατη θεομηνία προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης». Ωστόσο, η άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης στους χώρους, επιτρέπει τη συνέχιση της δραστηριότητας στα τμήματα υποδομής.

Με κάθε τρόπο κι ενέργειες συντήρησης και αναβάθμισης των διαθέσιμων γηπέδων, η Ακαδημία του Α.Σ.Κ. αντέχει και υπεραποδίδει, απέναντι σε όσα εμπόδια προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Με συντονισμό, προγραμματισμό και τις απαραίτητες αισθητικές και πρακτικές παρεμβάσεις, τα υπαίθρια γήπεδα στο νέο κλειστό γυμναστήριο, καθώς επίσης και το προπονητήριο που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου λειτουργούν κανονικά, φιλοξενώντας καθημερινά το πρόγραμμα των ακαδημιών.

Η αναζήτηση κι εύρεση λύσεων σε αυτό το χρονικό σημείο εναρμονίζεται με τη διασφάλιση σύγχρονων προδιαγραφών άθλησης, άνεσης κι ασφάλειας για όλα τα παιδιά των ακαδημιών, προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατόν λιγότερο επηρεασμένα από την προσωρινή αυτή μεταβολή στο πρόγραμμα.

Η παροχή αποδυτήριων χώρων, η πλήρης λειτουργία του κυλικείου, η επίβλεψη των προπονήσεων από τους υπεύθυνους των ακαδημιών και η καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς, στο πλαίσιο της κατανόησης και της διάθεσης για διαρκή βελτίωση, είναι ο οδηγός μας για τη συνέχεια.

Ταυτόχρονα, η πλήρης αξιοποίηση των διαθέσιμων αθλητικών χώρων (δυνατότητα βραδινής προπόνησης με επαρκή και κατάλληλο φωτισμό), η συντήρησή τους και η εφαρμογή όλων των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων, μετά το πέρας της πρόσφατης κακοκαιρίας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για διοργάνωση και φιλοξενία αγώνων-αθλητικών εκδηλώσεων με άμεση ή απώτερη ισχύ, οι οποίες συναντούν τα κριτήρια και συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια της Ε.Ο.Κ. και της FIBA.

Για νέες εγγραφές και πληροφορίες, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον κ. Βασίλη Μπολώτη στο τηλ. 6944185740, κάθε απόγευμα 4-8 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …