Kanaria (1)

Με τεράστια επιτυχία & μεγάλη αποδοχή, από τον κόσμο της Πύλης, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο “6ος διαγωνισμός-έκθεση πτηνών συντροφιάς» , που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Καναρινιών- Αγριοπουλιών Θεσσαλίας (ΣΚΑΘ) στην Πύλη, μαγεύ0ντας μικρούς και μεγάλους.

Η εν λόγω εκδήλωση ξεκίνησε, όπως είθισται με την «κρίση»(βαθμολογίες) των πουλιών από τους τρεις έλληνες κριτές, οι οποίοι κλήθηκαν γι’ αυτόν ακριβώς λόγο, με τους 1)Γεράσιμο Γερολυμάτο στην κατηγορία (D), 2)Κ. Βασιλόπουλο στη κατηγορία (Ε) & Γ. Πανέρα στην κατηγορία(F), να δίνουν τα εύσημα στους εκτροφείς, για την ποιότητα των πουλιών τους.

Η εν λόγω έκθεση,  που φιλοξενήθηκε, όπως ανακοινώσαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας,  στην πρωτεύουσα του Δήμου την Πύλη, και είχε να κάνει με καναρίνια χρώματος & τύπου, και μεταλλάξεις & υβρίδια αυτών, που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, ενώ μάγεψε μικρούς & μεγάλους μυώντας τους στον όμορφο κόσμο της καναρικουλτούρας, με τους εκτροφείς, να είναι στη διάθεση του καθενός, για να τους λύνουν κάθε απορία τους.

Η διοργάνωση ανάλογου διαγωνισμού-έκθεσης, δεν έχει λάβει χώρα ποτέ άλλοτε στην πόλη της Πύλης & συν τοις άλλοις ήταν ένα αίτημα πολλών συνδημοτών μας, λάτρεων του είδους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν όχι μόνο σε εκθέσεις τοπικού χαρακτήρα, αλλά & σε πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές & σημαντικές διακρίσεις.

Tasioulas-Pet

Και για του λόγου το αληθές, Ελένη Εμμανουήλ, Μάκης Μαγκούτης και Λεωνίδας Σπαθής, σάρωσαν για άλλη μια φορά τα βραβεία, με κατακτήσεις σε όλη τη γκάμα του βάθρου, αλλά & Campion (καλλίτερο ράτσας από όσα συμμετείχαν), με την σκέψη τους πλέον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που λάβει χώρα στη Δράμα στις 4 του ερχόμενου Δεκέμβρη και αν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και στο Παγκόσμιο, για το οποίο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Στην χθεσινή εκδήλωση της Κυριακής, τελευταία ημέρα της έκθεσης, αλλά και μέρα των βραβεύσεων, παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, η Αντιδήμαρχος Υγείας κα Χαρά Καλιώρα, ο Αντιδήμαρχος Πολ. Προστασίας & Αγρ. Ανάπτυξης κ. Χρ. Ζιάκας, η βουλευτής τη ΝΔ Τρικάλων κα Κατ. Παπακώστα, ο δημ. σύμβουλος κ. Σωτ. Αγγέλης, ο επικεφαλής της «Πύλης Αξιών» κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, καθώς & ο πρόεδρος της Ενωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς ΓΚΚ Τρικάλων κ. Μπάμπης Βασταρούχας.

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να τονίσουμε την μεγάλη στήριξη που πρόσφεραν οι χορηγοί της εκδήλωσης, προπαντός του Ανδρέα Αδαμόπουλου, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, που από το άκουσμα ακόμα ότι στην Πύλη επίκειται μια τέτοια δράση, στάθηκε εξ αρχής και με ενθουσιασμό στο πλευρό των διοργανωτών, προσφέροντας τα μέγιστα για την επίτευξή της.

Ακόμη τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/ίνο Μαράβα, ο οποίος κι αυτός αγκάλιασε με την ίδια θέρμη την δράση, τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Θανάση Κωστάκη, που προσέφερε αφιλοκερδώς τον χώρο, όπου φιλοξενήθηκε η έκθεση, τον κ. Ηλία Σωτ. Κωστάκη, τα «cosmote ΤΟΖΑΡΟΣ, σε Πύλη & Τρίκαλα για την άρτια & πλήρη τεχνική διαδικτυακή υποστήριξη και φυσικά τον ιδιοκτήτη του MEGA PET στα Τρίκαλα κ. Απόστολο Τασιούλα, του οποίου η συνεισφορά και αυτού ήταν μεγάλη.

Τα εύσημα αποδίδουμε επίσης και στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Άκη Διαμαντή, που αόκνως προσφέρει τις υπηρεσίες του διατηρώντας τον Σύλλογο, ως έναν από τους πιο ενεργούς, ανταγωνιστικούς & με πολλές διακρίσεις στη χώρα.

Kanaria (62)

Kanaria (61)

Kanaria (59)

Kanaria (58)

Kanaria (57)

Kanaria (56)

Kanaria (55)

Kanaria (54)

Kanaria (53)

Kanaria (52)

Kanaria (50)

Kanaria (49)

Kanaria (48)

Kanaria (47)

Kanaria (46)

Kanaria (44)

Kanaria (43)

Kanaria (42)

Kanaria (40)

Kanaria (39)

Kanaria (38)

Kanaria (37)

Kanaria (36)

Kanaria (35)

Kanaria (34) Kanaria (33)

Kanaria (30)

Kanaria (28)

Kanaria (25)

Kanaria (24)

Kanaria (22)

Kanaria (19)

Kanaria (18)

Kanaria (16)

Kanaria (15)

Kanaria (13)

Kanaria (11)

Kanaria (8)

Kanaria (7)

Kanaria (6)

Kanaria (5)

Kanaria (4)

Kanaria (3)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …