ESKATH

Με πολύ σημαντική κίνηση αλληλεγγύης διεξάγεται στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023 το διήμερο του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ).

Η διοίκηση της Ενωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας αποφάσισε, αντί για το καθιερωμένο εισιτήριο, να ζητήσει από τους φιλάθλους που θα προσέρχονται στο γήπεδο για τους αγώνες, να προσφέρουν είδη ανάγκης για τους πληγέντες.

Μετά από συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, τα είδη αυτά είναι: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας για τους πλημμυροπαθείς.

Θα συγκεντρώνονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (έναντι 2ου Λυκείου), με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το ακόλουθο:
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9/2023

Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο 17:00 ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο 19:00 ΙΩΝΑΣ – ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/10/2023

Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο 15:00 ΤΕΛΙΚΟΣ 

Το Final Four είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου τρικαλινού Χρήστου Γκότα, προπονητή του Συλλόγου ΑΕΤ «Ο ΑΡΗΣ».

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…