Sotira (1)

Με πραγματοποιήθηκε με επιτυxία η πρώτη εκδήλωση ,της κοπής της πίτας και τον αποκριάτικο χορό, του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 22ου Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας Τρικάλων, το Σάββατο 18/2 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «ΤΖΑΚΙ» στον Παλαιόπυργο Τρικάλων.

Από νωρίς οι  Γονείς με τα παιδιά τους μαθητές του παραπάνω Σχολείου άρχισαν προσέρχονται στην αίθουσα του καταστήματος, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η Γιορτή άρχισε με την κοπή της πίτας και την ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Αλεξάνδρας Δρακοπούλου που κατ’ αρχάς καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και την Δ/νση του Κέντρου «ΤΖΑΚΙ» για την φιλοξενία τους και όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, όπως επαγγελματίες που πρόσφεραν δώρα για τον εμπλουτισμό της λαχειοφόρου αγοράς.

Κατόπιν άρχισε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα με πολύ κέφι και χορό με πρωταγωνιστές τα παιδιά , αλλά και των μεγάλων  που χόρευαν σε ρυθμούς λάτιν   υπό τον ήχο  που έπαιζε ο  ντιτζέι της εκδήλωσης.

Υπήρχε  και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα που κέρδισαν οι τυχεροί της βραδιάς. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ.  ΤΖΗΜΑΣ

Sotira (5)

Sotira (2)

Sotira (3)

Sotira (4)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…