Politiskos Syllogos Gomfoi (1)

Με πολύ κόσμο Διοίκηση & μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων, έκοψαν την καθιερωμένη τους Βασιλόπιτα, σήμερα το απόγευμα στις 6:00 στον χώρο του ΚΑΠΗ Γόμφων.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης π. Δημ. Κατσαρός, συλλειτουργούντος του π. Απ. Μουτογεώργου (ιερέα του χωριού) και του π. Ιάκωβου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άκης Κακάβας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δράσεις που θα αναλάβει από εδώ και πέρα ο Σύλλογος να φέρει εις πέρας, ο οποίος έχει αποδείξει τις ικανότητές του σε όλους τους τομείς ευθύνης του, ξεκινώντας από την πιο «φρέσκια», που αφορά στο πασίγνωστο «Καρναβάλι Γόμφων», που έρχεται και πάλι να αναβιώσει μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής ανάπαυλας, λόγω covid19.

Επίσης στα σχέδια του Συλλόγου, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου, είναι η δωρεά Απινιδωτή στο χωριό, με παράλληλη διοργάνωση σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ, η εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της υπάρχουσας τράπεζας αίματος, καθώς και η διοργάνωση του 2ου ημιορεινού ημιμαραθώνιου «Gomfoi Trail», του οποίου η διεξαγωγή μάλιστα κλείδωσε για την 1η του Οκτώμβρη, ύστερα κι από την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού χάρισε τις ευχές του στους παραβρισκόμενους, εξήρε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από πλευράς Συλλόγου, του οποίου τα αποτελέσματα έχουν ανταποδοτικό όφελος, προς τους ίδιους τους κατοίκους & την περιοχή. Επίσης ο Δήμαρχος υποσχέθηκε την οικονομική στήριξη της δημοτικής Αρχής, όπως πράττει κάθε φορά & σε ανάλογες περιπτώσεις προς όλους τους Συλλόγους.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κ. Θανάσης Λιούτας,  και ο Θ. Χήρας , ενώ επιστολές με τις ευχές τους απέστειλαν & ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας, καθώς και η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κα Χαρά Ξάνθη.

Το φλουρί της βασιλόπιτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια smart συσκευή κινητού τηλεφώνου, πέτυχε ο μικρός Βασιλάκης, δίνοντας ένα αίσιο τέλος στην αγωνία όλων, για το πού…βρίσκεται το φλουρί!

Το κανταϊφι & ο μπακλαβάς που κεράστηκε στον κόσμο, ήταν μια ευγενική προσφορά του Γομφαίου κ. Νίκου Μαγκούτη, ο οποίος στα νιάτα του, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους τεχνίτες του είδους, κρατώντας αναλλοίωτη ακόμη και σήμερα την συνταγή, που «γλύκανε» γενιές & γενιές ανθρώπων του Ν. Τρικάλων.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Χαρά Καλιώρα, Μάκης Παπαγεωργίου, Χρ. Ζιάκας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολ. Προστασίας κ. Άρης Τζάνης και άλλοι δημ. σύμβουλοι του Δ. Πύλης.

DSC04839

Politiskos Syllogos Gomfoi (3)

Politiskos Syllogos Gomfoi (18)

Politiskos Syllogos Gomfoi (17)

Politiskos Syllogos Gomfoi (16)

Politiskos Syllogos Gomfoi (15)

Politiskos Syllogos Gomfoi (14)

Tzanis

pol syl

Politiskos Syllogos Gomfoi (13)

Politiskos Syllogos Gomfoi (12)

Politiskos Syllogos Gomfoi (11)

Politiskos Syllogos Gomfoi (10)

Politiskos Syllogos Gomfoi (9)

Politiskos Syllogos Gomfoi (8)

Politiskos Syllogos Gomfoi (7)

Politiskos Syllogos Gomfoi (6)

MAG

Politiskos Syllogos Gomfoi (5)

Politiskos Syllogos Gomfoi (4)

DSC04850

nees (1)

nees (2)

nees (3)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Σε δύο ποδηλατικά διήμερα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, συμμετείχε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων. Στα μετάλλια Ντάκου & Σιδέρης

Δύο μετάλλια για Ντάκου Ευα στην Μάνδρα και  ένα για Σιδέρη Παναγιώτη στην Άμφισσα.  Το πε…