roula

Με πολύ εκνευρισμό, αλλά & αρκετή ένταση, πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του αποψινού Διοικητικού Συμβουλίου του Δ. Πύλης, καθώς Κυβερνώσα παράταξη & Αξιωματική αντιπολίτευση, έχοντας διαφορετική πολιτική προσέγγιση διαφώνησαν σε αρκετά θέματα κατά την διαδικασία κυρίως των ερωτήσεων απαντήσεων, ανεβάζοντας την πολιτική αντιπαράθεση στα ύψη.

Η κορύφωση όμως επήλθε ανάμεσα στην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κα Λαμπρινή Οικονόμου (Ρούλα) & στην δημ. σύμβουλο της παράταξης «Χήρα» κα Έφη Μπλατζώνη, όταν η πρόεδρος πήρε τον λόγο να απαντήσει σε τοποθέτηση της δεύτερης σε θέματα που αφορούν στην Υπηρεσία της ΔΕΥΑ.

Η κα Μπλατζώνη κατήγγειλε την Πρόεδρο πως για ακόμη μια φορά δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει ακριβείς απαντήσεις σε απλές ενέργειες της Υπηρεσίας, για αναθέσεις έργων, αναδόχους έργων, δημοπρασίες, εντάλματα 6μήνου, διαδικασίες προμηθειών κλπ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις πρότερες απαντήσεις της Προέδρου ως ελλιπείς & αφελείς!

Από την πλευρά της η κα Οικονόμου εξερράγη με την τοποθέτηση της κας Μπλατζώνη, κατηγορώντας την για ανεξήγητη εμμονή απέναντι στο πρόσωπό της, θεωρώντας πως και απαντήσεις δόθηκαν επαρκείς, αλλά & ακριβείς επί των ερωτήσεων που της τέθηκαν, εκθειάζοντας το έργο της Υπηρεσίας και τον κόπο του Δ/ντή & των υπαλλήλων που υπερβαίνουν εαυτώ, δουλεύοντας πολλές φορές & εκτός ωραρίου, χαρακτηρίζοντας τη ΔΕΥΑΠ ως το «Στολίδι» του Δήμου.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί……..

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…