Apollon

Την έδρα του θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί ο Απόλλων Καρδίτσας στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Σ. Βαλίο από τη Λάρισα.

Για την 7η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Γιάννη Κοβάτσεφ έχει μπροστά της μία πολύ δύσκολη αποστολή, όπου θα επιχειρήσει να διατηρήσει απόρθητο το κλειστό της Καρδίτσας, στο οποίο μετρά 2×2.

Ο Απόλλων, ο οποίος αποτελείται από αθλητές με μ.ο. ηλικίας τα 22,6 έτη, αποτελεί μία ομάδα με ολοκαίνουρια σύνθεση και με στόχο να εκπροσωπήσει την πόλη της Καρδίτσας με αξιόλογο μπάσκετ στις τοπικές κατηγορίες.

Κόντρα στον Α.Σ. Βαλίο, την Κυριακή στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν ανοδικά, διεκδικώντας την τρίτη διαδοχική τους νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και βλέψεις για τα δεδομένα της κατηγορίας. 

Η προετοιμασία της ομάδας γι’αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον προπονητή Γιάννη Κοβάτσεφ να περιμένει την κατάσταση όλων των αθλητών για να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή 12άδα.

Για το συγκεκριμένο αγώνα, ο Απόλλων Καρδίτσας απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της περιοχής να παρευρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και να ενθαρρύνει την προσπάθεια της τοπικής ομάδας.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…