Parousiasi vivliou (1)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η προγραμματισμένη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του συνδημότη μας Βασίλη Πανάγου, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα και αρκετού κόσμου.

Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων  εορταστικών εκδηλώσεων και δρώμενων,  όπου ο Δήμος Πύλης σε  συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης και τον εκδοτικό οίκο Κ. & Μ. Σταμούλη διοργάνωσαν την παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Πανάγου:  Ο Νικόλαος Στορνάρης και το Αρματολίκι Ασπροποτάμου – Η Επανάσταση του ’21 και οι εθνικοί αγώνες έως την απελευθέρωση της Θεσσαλίας (1881)”.

Το βιβλίο παρουσίασαν  ο κ.  Γρηγόρης Στουρνάρας, αρχαιολόγος και διδάκτορας Πολεοδομίας – Χωροταξίας ΕΜΠ και ο  κ. Τριάντης Χριστόφορος, φιλόλογος – ιστορικός, θεολόγος, και ο συγγραφέας κ. Βασίλης Πανάγος, πρώην Γυμνασιάρχης και ερευνητής της τοπικής ιστορίας, ενώ η κα Σταθοπούλου Κατερίνα, φιλόλογος, ερευνήτρια τοπικής ιστορίας, λαογράφος, που θα συμπλήρωνε το πάνελ των ομιλητών, δεν κατέστη εφικτό να παραβρεθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τον συντονισμό της παρουσίασης, είχε η κα Χριστίνα Νικολάου, νηπιαγωγός.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας.

Στο τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας, δώρισε στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης από μία κορνίζα με κλάδο ελαίας, φιλοτεχνημένη από την συνδημότισσά μας καλλιτέχνη-ζωγράφο, κα Δήμητρα Μαγκούτη.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Αθλητισμού κ. Γεώρ. Τζιορτζιώτης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου, ο πρόεδρος της ΤΚ Πύλης κ. Βασ. Κανέλας, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντ/σης κ. Βαλ. Τσιούτσιας, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Δημ. Μάντζιος, Κ. Τσιαμπαλής και Παν. Τσόλας, ο πρώην Δήμαρχος του Καποδιστειακού Δ. Πύλης κ. Γ. Βασιλείου ο πρώην Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πινδαίων κ. Απ. Παντέρας, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Σιμορέλης, η γυμνασιάρχης του Γυμνασίου Μουζακίου κα Παναγιώτα Μανταλιά, καθώς και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Θαν. Μανούρας.

Parousiasi vivliou (30)

Parousiasi vivliou (29)

Parousiasi vivliou (27)

Parousiasi vivliou (26)

Parousiasi vivliou (25)

Parousiasi vivliou (23)

Parousiasi vivliou (22)

Parousiasi vivliou (21)

Parousiasi vivliou (19)

Parousiasi vivliou (18)

Parousiasi vivliou (17)

Parousiasi vivliou (16)

Parousiasi vivliou (15)

Parousiasi vivliou (13)

Parousiasi vivliou (12)

Parousiasi vivliou (11)

Parousiasi vivliou (10)

Parousiasi vivliou (9)

Parousiasi vivliou (8)

Parousiasi vivliou (7)

Parousiasi vivliou (6)

Parousiasi vivliou (5)

Parousiasi vivliou (3)

Parousiasi vivliou (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας στα εγκαίνια του Ε65: «Ένα οραματικό έργο για τη Δυτική Θεσσαλία παίρνει σάρκα και οστά»

Παραδόθηκε σήμερα το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας …