Xir Mplatz

Με την επιλογή «σιγή ιχθύος» ο επικεφαλής της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον» Θεόδωρος Χήρας, (σύμφωνα με τα νέα δεδομένα), αποφάσισε με ποιους θα πορευθεί ως Αξιωματική Αντιπολίτευση στην επόμενη 5ετία παντοκρατορίας Κώστα Μαράβα, για 3η συνεχόμενη θητεία, δείχνοντας την πόρτα στην πιο στενή συνεργάτη του την κα Έφη Μπλατζώνη, αφήνοντάς την προφανώς σύξυλη, όπως επίσης πάρα πολύ κόσμο και δη τους κατοίκους του Παλαιομοναστήρου, του οποίου ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος!!!

Και λέμε»σιγή ιχθύος», γιατί ο Θ. Χήρας επέλεξε να κάνει δήλωση προς τον πρόεδρο του αρμόδιου Πρωτοδικείου Τρικάλων, την εκλογική περιφέρεια στην οποία επιθυμεί να είναι δημοτικός σύμβουλος, μιας και μέχρι τώρα δεν έχει βγει κάτι από την πλευρά του, που να επειβεβαιώνει μια τέτοια επιλογή.

Και καθ΄ ότι η σημερινή αποτελεί την 4η και τελευταία ημέρα που θα έπρεπε να δηλώσει την εκλογική περιφέρεια της προτιμήσης του, ο Νόμος είναι σαφής και προβλέπει σε αυτή την περίπτωση, ότι θα λάβει την έδρα της εκλογικής περιφέρειας στην οποία ο συνδυασμός έλαβε τις περισσότερες ψήφους, η οποία είναι η ΔΕ Γόμφων.

Συντετριμμένοι μαθαίνουμε οι Παλαιομοναστηριώτες, καθώς θεωρούν και άδικη και παράλογη μια τέτοια επιλογή, καθώς ένα κεφαλοχώρι όπως είναι το Μπελέτσι, μένει πλέον «ακέφαλο», χωρίς εκπροσώπηση στο μέγιστο βαθμό στη νέα σύνθεση του ΔΣ Δ. Πύλης, ενώ η κα Μπλατζώνη υπήρξε η στενότερη συνεργάτης του Θ. Χήρα εκ συστάσεως του συνδυασμού, ο στηλοβάτης και ο ιθύνων νους της παράταξης.

Και όντως έτσι είναι, θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τους συμπαθείς φίλους μας συνδημότες Παλαιομοναστηριώτες, καθώς η κα Μπλατζώνη, ήταν συμπαθής στο χωριό της και από αντιπάλους της, οι οποίοι και αυτοί θεωρούν τον «διωγμό» της ως ατόπημα και ατυχία για το Μπελέτσι.

Προσοχή!!! Όλα τα παραπάνω θα έχουν ισχύ, εάν η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Βάιου Καλύβα δεν απωλέσει την έδρα της!!!

Πώς κατανέμονται οι έδρες…

Αιθήκων

Θ. Χήρας 2.  (Ευάγγ. Κουτής & Δ. Παρθένης)

Κ. Μαράβας 1 (Κ. Ούτρας)

 

Γόμφων

Κ. Μαράβας, 4  (Βάσω Παλλαντζά, Χρ. Ζιάκας, Χαρά Καλιώρα, Απ. Γκουλιόπουλος)

Θ. Χήρας 3 (Θ. Χήρας, Χρ. Μαυρογιάννης, Γ. Χήρας)

Βάιος Καλύβας  1

 

Μυροφύλλου

Κ. Μαράβας 1,   (Αθαν. Μπαλατσούκας)

 

Νεράιδας 

Μαράβας  1,  Σωτ. Χατζής

 

Πιαλείων

Μαράβας 5  (Μ. Παπαγεωργίου, Σωτ. Αγγέλης, Κ. Πλαστήρας, Χρ. Μπακάλης, Γεωρ. Καπέλος)

Θ. Χήρας: 2   (Ευθ. Ζάχος, Δ. Καλλαντζής)

 

Πινδαίων

Μαράβας 1,   (Βασ. Αναγνώστου)

Χήρας 1,  (Γιαν. Παπακωνσταντίνου)

 

Πύλης

Μαράβας  4,  (Παν. Τσόλας, Λ. Οικονόμου, Μαρ. Πανάγου, Θαν. Κωστάκης, )

Χήρας  3,  (Βαλ. Τσιούτσιας, Γ. Αναγνώστου, Περ. Μητρονάτσιος)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Φαρκαδόνας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…