ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2)

Ολοκληρώνει το παζλ των υποψηφιοτήτων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Μετεώρων ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης», υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος. Έχοντας λάβει ήδη τη στήριξη των εν ενεργεία προέδρων των Δ.Ε. Καστανιάς και Δ.Ε. Μαλακασίου, σήμερα προχωρά στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου σε Κακοπλεύρι- Ξηρόκαμπο.

Από εκεί κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Χασίων ο Δημήτριος Ξηρός, ενώ ως πρόεδρος ο σημερινός πρόεδρος του Κακοπλευρίου Γιώργος Τσικέλης. Το ψηφοδέλτιο πλαισιώνουν οι Μαρία Καρανίκα-Γκιουρσάνη, Βασιλική Παπακώστα, Ιωάννης Παπαστεργίου, Αθανάσιος Αθανασίου, Χρήστος Στάγιας, Θωμαή Τσάρα και Βασιλική Τσιανάκα.

«Προχωράμε ενωτικά, προχωράμε αποφασιστικά με φόντο την επόμενη μέρα και ένα μέλλον καλύτερο για τα χωριά μας» λέει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «διαμορφώνουμε όλοι μαζί ένα Δήμο που θα σέβεται τον πολίτη και θα είναι στην υπηρεσία του. Έναν Δήμο που θα δίνει προοπτική στη νέα γενιά να μείνει και να δουλέψει στον τόπο της.

Ευχαριστώ και τους υποψηφίους μας από την Δ.Ε. Χασίων, ιδιαίτερα από το Κακοπλεύρι και τον Ξηρόκαμπο που στέκονται δίπλα μας και έρχονται να δώσουμε όλοι μαζί τον καλό αγώνα».

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…