kapi Gonfwn
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Σεμινάριο πρώτων βοηθειών – ΚΑΡδιοΠνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή», σήμερα το πρωί στους Γόμφους.
Μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, σε συνεργασία με τον Δ. Πύλης και την αμέριστη συμπαράσταση της Αντιδημάρχου Υγείας κας Χαράς Καλιώρα & της εκπαιδευτικής ομάδας του παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρικάλων, στο πλαίσιο της συμβολής στην προστασία της υγείας και της ζωής των πολιτών
Το «Ευχαριστώ» του Πολιτιστικού Συλλόγου, με πολλούς αποδέκτες…
«Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτές τού ΕΚΑΒ Τρικάλων, για την πολύτιμη προσφορά τους, την γιατρό τού κοινοτικού ιατρείου τού χωριού μας και Αντιδήμαρχο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Χαρά Καλιώρα πού είναι πάντα στο πλευρό μας, τον Δήμο Πύλης και τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, για την δωρεά τού Απινιδωτή στην Κοινότητα τού χωριού μας, ο οποίος & θα τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ.
Επίσης τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κώστα Ποντίκα καί τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Ζιάκα πού βρίσκονται πάντα δίπλα μας, αλλά & τον υπέροχο κόσμο των Γόμφων. Η ανταπόκρισή τους σε κάθε μας κάλεσμα για εκπαίδευση, είναι άμεση.
Ενημερώνουν, ευαισθητοποιούν και εκπαιδεύουν συνανθρώπους μας με σκοπό να μπορέσουν να «σώσουν μια ζωή» όταν αυτό χρειαστεί.»
kapi (3)
kapi (2)
kapi (1)
k 4
k 2
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …