texas-exo-768x540

Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας: Όπως ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης ο 18χρονος δράστης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Παραμένει ακόμη άγνωστο στις αρχές τι οδήγησε τον 18χρονο Σαλβαδόρ Ράμος, μαθητή λυκείου στην Ουβάλντε, να δολοφονήσει 19 μικρούς μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς, ανοίγοντας πυρ μέσα στις αίθουσες του πρωτοβάθμιου σχολείου Ρομπ της μικρής πόλης της πολιτείας Τέξας, κάπου 130 χιλιόμετρα από το Σαν Αντόνιο.

Δολοφόνησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς «με βάρβαρο και παράλογο τρόπο» μέσα στο σχολείο, στην πόλη Ουβάλντε, είπε νωρίτερα ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας. Ο Γκρεγκ Άμποτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανέφερε ότι ο δράστης εισέβαλε στο σχολείο, κρατώντας ένα περίστροφο και μία καραμπίνα.

Η δασκάλα Έβα Μιρέλες πήγε στη δουλειά που λάτρευε, αλλά δεν γύρισε ποτέ.

Ο νεαρός -εικονίζεται με μαλλιά περίπου ως τους ώμους και ανέκφραστο ύφος σε σέλφι που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, ενώ σε άλλη φωτογραφία του διακρίνονται δυο τουφέκια εφόδου πάνω σε χαλί- διέπραξε τη σφαγή αφού πρώτα πυροβόλησε τη γιαγιά του. Δεν είναι καθαρό αν τα δύο γεγονότα συνδέονται.

Σύμφωνα με τον υπαξιωματικό των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στο Τέξας Έρικ Εστράντα, που μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η γιαγιά εισήχθη στο νοσοκομείο University Health, όπου νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση».

Διαβάστε περισσότερα στο flash.gr…

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Λιποαναρρόφηση μόνο με τοπική αναισθησία γίνεται;

Τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της λιποαναρρόφησης και πώς επιτυγχάνονται …