Mak Pap 1

Αυτοψία σε δύο μεγάλα έργα που σχεδίασε και έβαλε «μπρος» η δημοτική Αρχή, πραγματοποίησε αυτές τις μέρες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου, διαπιστώνοντας πως στο Παλαιομονάστηρο το έργο που αφορά στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του χωριού, προχωράει ικανοποιητικά, οδεύοντας προς το τέλος του, ενώ το άλλο μεγάλο έργο που ξεκίνησε και αφορά στην διάπλαση της κεντρικής πλατείας της Πύλης προχωράει κι αυτό με ικανοποιητικούς ρυθμούς, συνηγορούντος των καλών καιρικών συνθηκών και σύμφωνα με τον ανάδοχο, το έργο θα παραδοθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλη Σεπτέμβρη περίπου.

Για το Παλαιομονάστηρο ο κ. Παπαγεωργίου δήλωσε πως…

«Ένα ακόμη μεγάλο έργο με τίτλο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου», γίνεται πραγματικότητα από αυτή την δημ. Αρχή και σε λίγο καιρό θα παραδοθεί προς χρήση.

Πρόκειται για έργο δαπάνης 998.500,00€, με βάση την αριθμ.  20/2018 μελέτη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης, & χρηματοδότηση του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

Συγκεκριμένα γίνεται αντικατάσταση ολόκληρου του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας, συνολικού μήκους 17,5Km, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, με στόχο την βελτίωση της ζωής & την θωράκιση της υγείας όλων».

Για την Πύλη ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε πως…

«Με την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και την παράλληλη αξιοποίηση της παρόχθιας περιοχής του Πορταϊκού, αλλά & όλα τα υπόλοιπα τα οποία σχεδιάσαμε ως δημοτική Αρχή, η Πύλη, η πρωτεύουσα του Δήμου μας, αλλάζει σελίδα και αποκτάει πλέον πολιτιστική ταυτότητα. Το τι σημαίνει αυτό για την Πύλη και τους ανθρώπους της, θα φανεί στο άμεσο μέλλον, καταστώντας την πόλη από πέρασμα σε προορισμό!»

Όλα αυτά σχεδιάστηκαν με γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μας, με σύνεση, σχέδιο και μεθοδικότητα, προπαντός όμως ιεραρχώντας τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Και δεν τελειώσαμε. Είναι μόλις η Αρχή, καθώς η η Πανδημία του κορονοϊού & όπως και η ενεργειακή κρίση, απ΄την οποία δεν πέρασε κανένας αλώβητος, όπως ήταν φυσικό και αναπόφευκτο, μας πήγαν πολύ πίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποτύχαμε στον σχεδιασμό μας, βάσει του Τεχνικού μας Προγράμματος, όπως θέλει να επαίρεται η Αντιπολίτευση, εθελοτυφλώντας μπροστά στη λογική που κατανοούν & βλέπουν όλοι, εκτός από αυτούς, οι οποίοι μέσω σκωπτικών σχολίων, είτε στις συνεδριάσεις του ΔΣ, είτε σε κενά – δήθεν δελτία Τύπου, προσπαθούν να κερδίσουν εφήμερες εντυπώσεις.

Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει, όπως & θα συνεχίσει να τους διαψεύδει, μπροστά στα μάτια των συνδημοτών μας!

Προσηλωμένοι στο έργο μας, που απορρέει από το καθήκον της θέσης που μας έταξε η πλειοψηφία του Δήμου μας, επιστρατεύουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε όλα τα έργα που σχεδιάσαμε να εκκινήσουν το συντομότερο δυνατό, καταστώντας τον Δήμο μας,  ένα απέραντο εργοτάξιο, μετατρέποντάς τον από μια ρετρό εικόνα σε έναν σύγχρονο κόσμο!

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σάκης Ποντίκας: Τα ιδανικά του Κ. Μαράβα, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, γιατί κι εγώ πάντα ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, είμαι .

Καθώς το ημερολόγιο πλησιαζει την 08/10/2023, ημέρα Περιφερειακών/Δημοτικων/Τοπικών εκλογώ…