makis

«Είμαστε κοντά στον συνάνθρωπό μας & το αποδεικνύουμε», δήλωσε χθες το απόγευμα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & υπεύθυνος σε θέματα Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας», την οποία ο Δήμος Πύλης τίμησε με φωταγώγηση του Δημαρχείου στις αποχρώσεις του «πορτοκαλί», αλλά και με έναν όμορφο περίπατο στην παρόχθια περιοχή του Πορταϊκού.

Ο κ. Παπαγεωργίου, παρέα με την σύζυγό του Ξένια, συμμετείχε στην χθεσινή απογευματινή πρωτοβουλία της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Υγείας, τιμώντας κι αυτός με την συμμετοχή την συγκεκριμένη ημέρα.

«Στόχος, της σημερινής δράσης, από τη μια πλευρά είναι η ενημέρωση και η κατανόηση των προβλημάτων που προκαλεί η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και η άρση του φόβου και των προκαταλήψεων που προκαλεί στο άκουσμα της ασθένειας και από την άλλη να πείσει τους πάσχοντες με ΣΚΠ, να αντισταθούν στα κοινωνικά εμπόδια που οδηγούν τους ανθρώπους αυτούς σε μοναξιά και κοινωνική απομόνωση. 

Σήμερα και συλλογικά, κάναμε το πρώτο βήμα και θέλω να πιστεύω πως αυτήν δράση θα ακολουθήσουν κι άλλες, ενώ επιβάλλεται αυτό να γίνει θεσμός, ώστε η φωνή μας να γίνει ακόμη πιο δυνατή!», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος.

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…