Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-16 143353

Άσπρισαν τα ορεινά τμήματα του Δήμου Πύλης από χθες Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, όπου από τις 5:00 το απόγευμα περίπου, ξεκίνησε η χιονόπτωση από τα 600 μέτρα σε υψόμετρο και άνω, τοποθετώντας σε Χριστουγεννιάτικο φόντο το όλο σκηνικό, όπως ταιριάζει βέβαια αυτή την εποχή και λόγω & των ημερών.

Από την νοτιοδυτική πλευρά του ορεινού όγκου του Δήμου, το χιόνι κάνει την εμφάνισή του από το ύψος της «Ψάρως», πάνω από τα Στουρναραίικα, αγγίζοντας τους 10 πόντους, ενώ από την βορειοδυτική πλευρά, το χιόνι ξεκινάει από τις πρώτες ταβέρνες πριν την Ελάτη, φτάνοντας σε ύψος τους 5 πόντους, ενώ από το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου και μετά, το ύψος του χιονιού ξεπερνάει σε κάποια σημεία και τους 30 πόντους!

Από την πλευρά της ΠΕ Τρικάλων, μηχανήματα της αρμόδιας Υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας, εννιά τον αριθμό, υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη, ξεκίνησαν από νωρίς να επιχειρούν, από την πλευρά των Στουρναραίικων, χωρίς να έχουν ιδιαίτερη πίεση, καθώς η χιονόπτωση ήταν μικρής έντασης & διάρκειας, ενώ η αντίστοιχη Υπηρεσία της Πολ. Προστασίας του Δ. Πύλης, με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Ζιάκα, είχε τεθεί σε επιφυλακή & παρακολουθώντας στενά το φαινόμενο, επιχειρώντας όπου προέκυπτε ανάγκη & στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

DCIM102MEDIADJI_0317.JPG

DCIM102MEDIADJI_0318.JPG

Xionia (12)

Xionia (11)

Xionia (10)

Xionia (8)

Xionia (7)

Xionia (6)

Xionia (5)

Xionia (4)

DCIM102MEDIADJI_0314.JPG

DCIM102MEDIADJI_0315.JPG

Xio (2)

Xio (1)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…