Agorastos (1)

Η πολύπαθη Καρδίτσα έδειξε για ακόμη μια φορά τη στήριξή της στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιου Κώστα Αγοραστού. Στους  κατάμεστους χώρους κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης ο Κώστας Αγοραστός στάθηκε με σεβασμό και ειλικρίνεια μπροστά στους ανθρώπους,  ευγνώμων για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

« Σας καλώ να με κρίνετε για όσα μαζί δημιουργήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια,   παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, για  τους μεγάλους αγώνες που μαζί δώσαμε και στο παρελθόν,  για τους  στόχους που θέσαμε για την Καρδίτσα και τη  Θεσσαλία και που μαζί τους πετύχαμε» είπε. «Σταθήκαμε όρθιοι μετά από  πρωτοφανείς  δυσκολίες, γιατί ποτέ δεν παραδοθήκαμε, δεν εγκαταλείψαμε.

Είμαστε διαχρονικά στο πλευρό των ανθρώπων. Αυτό κάνουμε και τώρα, την ώρα της  μεγαλύτερης  δοκιμασίας. Με ξέρετε και σας ξέρω. Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους για να έρθουν και θα έρθουν γρήγορα οι αποζημιώσεις. Είμαστε εδώ για την επόμενη μέρα της Θεσσαλίας, με αποφασιστικότητα, ευθύνη, εμπειρία. Σας εγγυώμαι ότι με αφοσίωση και πείσμα μαζί θα τα φτιάξουμε όλα από την αρχή».  

«Τον τελευταίο μήνα, ζούμε σκληρές καταστάσεις»  είπε ο Περιφερειάρχης. «Στέκομαι σήμερα μπροστά σας συγκλονισμένος από το μέγεθος της τεράστιας καταστροφής που ταπείνωσε τη Θεσσαλία και όλους εμάς, τους ανθρώπους της.  Στέκομαι όμως μπροστά σας με ελπίδα και πίστη. Γιατί  η θλίψη, ο πόνος, η απογοήτευση, η οργή είναι  συστατικά στοιχεία της διαδικασίας που κάνει τους ανθρώπους να αντέχουν. Και ενεργοποιούν δυνάμεις που  κανείς μας δεν φανταζόταν ότι διαθέτει. 

Γιατί  ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε από τον ορίζοντα  της σκέψης μας  και από το οπτικό μας πεδίο το μέλλον. Γιατί τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλές και διαδοχικές κρίσεις. Και  γιατί σε καθεμία απ αυτές τις κρίσεις, αποδείξαμε ότι  έχουμε  τεράστια δύναμη μέσα μας. Είμαστε Θεσσαλοί,   ξέρουμε να αγωνιζόμαστε.  Ναι, μπορούμε  να τα καταφέρουμε.  Σε αυτό τον τόπο, τον τόνο τον δίνουν οι άνθρωποι: Είμαστε Θεσσαλοί και ναι, μπορεί να λυγίζουμε αλλά όχι, δεν πέφτουμε.

Σηκωνόμαστε ξανά και ξανά, στεκόμαστε κατάματα στις δυσκολίες και όλοι μαζί  σε κρίσιμες ώρες παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Τώρα  έφτασε η ώρα. Να κάνουμε, ξανά, απολογισμό δράσης,  να συγκριθούμε ξανά,  να δεσμευτούμε, ξανά, για όλα εκείνα που  χρειάζεται να κάνουμε  και θα κάνουμε για να γίνει η Θεσσαλία  ξανά όπως τη θέλουμε και όπως μας αξίζει: πιο ανθεκτική, πιο βιώσιμη, πιο δυνατή, μια καλύτερη εκδοχή του σήμερα και όχι απλώς μια αντιγραφή του χθες.

Ποτέ άλλοτε τα διλήμματα δεν είχαν τόση σημασία. Ποτέ άλλοτε οι αποφάσεις μας δεν  είχαν τόσο κρίσιμη σημασία για τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας,  για τον τόπο που αγαπάμε. Σας καλώ να   κρίνετε, να μας συγκρίνετε και να  μας δώσετε ξανά  ορμή και δύναμη από τη δύναμη σας. Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν άνθρωποι με διαδρομή ζωής, με αποτύπωμα στην κοινωνία,  άνθρωποι που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να αγωνίζονται,  ότι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.  Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

 Όλοι μαζί   δεσμευόμαστε ενώπιόν σας να τα κάνουμε όλα από την αρχή. Να κάνουμε τα πάντα για να ξανασηκωθεί η Θεσσαλία, για να σταθούν ξανά οι άνθρωποι στα πόδια τους. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Μαζί, δυνατά, μπροστά». 

 

Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού στην Π.Ε. Καρδίτσας

 Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο  της Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών  και τον  Κώστα Αγοραστό στην Π.Ε. Καρδίτσας  είναι οι:  Αναστασίου-Μαρούλη Βασιλική, Γαλαγάλα-Μάνδρου Χρύσα,  Γκορτζή  Όλγα, Θεοδωροπούλου-Σχοινά Ξανθή, Καραμπινά-Τσουρή Μαρία, Κουλοκτσής Σωτήριος, Μάττας Γεώργιος, Μπούσδρας Σωτήριος, Νούσιος Κωνσταντίνος, Πώποτας Δημήτριος, Ρογγανάκη Αγλαΐα (Λία), Στεργιόπουλος Εμμανουήλ (Μανώλης), Στεργιούλης Γεώργιος, Τόλια Σοφία, Τσιρογιάννη Φανή, Φώτου Σταματία (Ματούλα), Ψαχούλας Ορέστης.

Agorastos (2)

Agorastos (3)

Agorastos (4)

Agorastos (5)

Agorastos (6)

Agorastos (7)

Agorastos (8)

Agorastos (9)

Agorastos (10)

Agorastos (11)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Διακοπή ρεύματος σε ΤΚ & περιοχές των Δήμων Πύλης & Φαρκαδόνας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητ…