Hliadis

Κλείδωσε το τοπικό Βαλτινού ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ηλιάδης θέτοντας ως στόχο την αναγέννηση των χωριών του Δήμου Τρικκαίων .

Ο Γιώργος Ηλιάδης κάνει επισκέψεις όχι μόνο στην πόλη των Τρικάλων αλλά και στα χωριά του Δήμου καταγράφοντας τα προβλήματα αλλά και συζητώντας πρακτικές λύσεις με τους κατοίκους τους. Πρόσφατα, επισκέφθηκε το Βαλτινό, όπου είχε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής στους οποίος δήλωσε την αποφασιστικότητά του να τα βγάλει από το περιθώριο .

Εξαιτίας της εγκατάλειψης που βιώνουν από τη δημοτική αρχή την τελευταία οκταετία κύριο πρόβλημα αποτελεί πλέον η συρρίκνωση του πληθυσμού, πρωτίστως ως προς το δυναμικό νεανικό πληθυσμό, όπως αποδείχθηκε άλλωστε στην πρόσφατη απογραφή.

Ο ίδιος, κατά την επίσκεψή του στο Βαλτινό, «κλείδωσε» τα μέλη των υποψηφίων στο τοπικό συμβούλιο που συγκροτείται από ανθρώπους αποφασισμένους να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να υπηρετήσουν με συνέπεια και τιμιότητα τις ανάγκες των συγχωριανών τους.

Ένωσαν τις δυνάμεις τους με το συνδυασμό «Τρίκαλα Τόπος να Ζούμε» οι παρακάτω υποψήφιοι :

 

Βότσιου Βούλα

Καλαμπάκας Ευάγγελος

Μπαντόλιας Στέργιος (Στέλιος)

Σταμούλης Κωνσταντίνος

Τσιγάρας Αντώνιος

Τσιγάρας Βάιος

Τσιγάρας Γεώργιος

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…