fiki
Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Νίκη Βόλου με 0-1. Παρόλα αυτά μόνο περηφάνια αισθανόμαστε γιατί η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Ειδικά στο 2⁰ ημίχρονο σταθήκαμε ισάξιοι απέναντι στην Νίκη Βόλου που αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω από εμάς. Από λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε ένα γκολ που θα άλλαζε την μορφή του αγώνα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές μας που με την απόδοσή τους γέμισαν τον κόσμο μας με χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία για την συνέχεια, και αυτό φάνηκε από το ζεστό παρατεταμένο χειροκρότημα τους στο τέλος.
Π.Ο. Φήκης: Ντάσκας, Γεωργάκης, Δρόσος, Γκαντιάς, Μωραΐτης (83’ Γερέντες), Καλαμάρας (83’ Μπακάλης), Μπέτσας (75’ Ζέρβας), Τζελής, Ιωάννου (75’ Μακρής), Πολυζόπουλος (45’ Κοντογεώργος), Σκόνδρας.
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης (91’ Μέτσε), Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (91’ Μπόσιο), Μιράντα (72’ Τζοβάρας), Κάσσος (67’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (67’ Τζιώρας).
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…