Εικόνα8

Καθημερινά τα παιδιά στα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ξεδιπλώνουν την προσωπικότητά τους εκφράζοντας τα ταλέντα και τα συναισθήματά τους.

Ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων υπό την καθοδήγηση άρτια καταρτισμένων παιδαγωγών, δημιουργούν το κατάλληλο πλαίσιο ενός ολιστικού σχεδίου πραγματικής δημιουργικής απασχόλησης.

 Η κινητήριος δύναμη που ενεργοποιεί τα παιδιά δε διαμορφώνεται πάντοτε με τους ίδιους τρόπους ή υπό τους ίδιους όρους. Μία από τις βασικές αρχές των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ από τη αρχή της ύπαρξής τους, είναι ο ηλικιακός διαχωρισμός των παιδιών σε ξεχωριστά τμήματα δίνοντας μεγάλη προσοχή στη εξέλιξη της γνώσης αλλά και της συναισθηματικής ευφυίας των παιδιών.

Μετά από χρόνια λειτουργίας διαπιστώνεται ότι η προσπάθεια αποδίδει καρπούς, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά ποτέ δεν μας καθησυχάζει.

Η καινοτομία, η οργάνωση, η αστείρευτη διάθεση αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη μας για τα παιδιά φιλοδοξούν να εξελίξουν κι άλλο την δημιουργική απασχόληση στο Νομό Τρικάλων.

Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ…

Με σεβασμό στον μοναδικό ρόλο του κάθε γονέα και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού δημιουργούμε όλοι μαζί δεσμούς ζωής…

 

Από τα ΚΔΑΠ Μάθηση

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Με σύμπνοια & σύγκλιση απόψεων στα βασικά θέματα, της ειδικής συνεδρίασης Λογοκρισίας της Δημοτικής Αρχής, Αντιπολίτευση & Συμπολίτευση

Με κύριο χαρακτηριστικό την σύμπνοια & σύγκλιση απόψεων πάνω στα βασικά θέματα, που ετ…