a-554

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του μέσα σε μαντρί στη Λεκάνη Καβάλας, λίγο πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε σε έναν ξάδερφό του και τον ενημέρωσε για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο δράστης Χαράλαμπος Καστανίδης, γύρω στις 9 το πρωί της Παρασκευής, μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του Αννα Δημηριάδου Κρουσέ και το ενός έτους παιδί τους σε ένα μαντρί στο βουνό κι εκεί τους σκότωσε με την κυνηγητική του καραμπίνα.

 Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας όπου εντόπισε τα άψυχα σώματα της 30χρονης και του ενός έτους μωρού καθώς και του 56χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το διπλό έγκλημα θα ρίξει ο ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται στο σημείο.

Επέστρεψε στο χωριό για την πτυχιακή της

Η 30χρονη Ελληνογερμανίδα, καταγόταν από τη Λεκάνη του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, όπου είχε επιστρέψει πριν από έξι χρόνια, μετά τις σπουδές της προκειμένου να κάνει τη διπλωματική της εργασία.

Εκεί, ζούσε στο σπίτι των παππούδων της στο χωριό και γνώρισε τον κτηνοτρόφο με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά απέκτησαν ένα παιδί.

Πριν από λίγο καιρό χώρισαν και η 30χρονη Αννα του είχε ανακοινώσει ότι θα επέστρεφε στη Γερμανία όπου ζει η οικογένειά της, με αποτέλεσμα οι καυγάδες μεταξύ τους να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Σημειώνεται πως το βρέφος είχε αναγνωριστεί από τον δράστη και πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει το δικαστήριο για την επιμέλειά του, την οποία είχε κερδίσει η μητέρα του.

Ο 56χρονος αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

Πηγή:thetoc.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 11/5 η χοροεσπερίδα της ΕΑσΥ Τρικάλων