Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΥγείαΚατερίνα Παπακώστα: «Στην Βουλή το θέμα για το βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας του...

Κατερίνα Παπακώστα: «Στην Βουλή το θέμα για το βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων»

- Διαφημήσεις -
- Διαφημήσεις -

Ερώτηση κατέθεσε σήμερα το πρωί στην Βουλή, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, προς τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, με θέμα το βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η κα. Παπακώστα έθεσε προς τον Υπουργό την ανάγκη αδιάλειπτης εργασίας του βοηθητικού προσωπικού και δη της καθαριότητας, στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αφενός εξαιτίας του ότι λειτουργεί ως Υπερκέντρο Εμβολιασμού και υποδέχεται δεκάδες πολίτες καθημερινά και αφετέρου λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid 19, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα, απευθυντέα προς τον κ. Πλεύρη στην Ερώτησή της αναφέρει αν υπάρχει πρόθεση επέκτασης των ήδη υπαρχουσών συμβάσεων που λήγουν 31.12.2021, ή αν θα προσληφθεί νέο επικουρικό προσωπικό με τις απαιτούμενες διαδικασίες, είτε μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας με εργολάβο.

Ακολουθεί η ερώτηση της Βουλευτού…

[pdf]http://pylinews.gr/wp-content/uploads/2021/11/ΕΡΩΤΗΜΑ-ΠΡΟΣ-ΤΟΝ-ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ-ΜΕ-ΥΠΟΓΡΑΦΗ.pdf[/pdf]
- Διαφημήσεις -
Epilogi-banner
TEl-Panagiotu Xristakos-Aimilios-Nea A-Adamopoulos Tziortziotis-gif tegos-teletes
- Διαφημήσεις -
Pallantza-B-NEO Kalyvas-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83 TIMBRADOS-Giotas-S Balkizas Kostakis-Zootrofes-280-X-135 Kelari-gif
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Διαφημήσεις -

Δημοφιλέστερα