Ammousa-1-575x575

To olivemagazine.gr και ο ερασιτέχνης ζυθοποιός Γεώργιος Ντάνος κάνουν δώρο σε 5 τυχερούς μπίρες και συλλεκτικά ποτήρια AMMOUSA! Θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν από δύο ποτήρια και τέσσερις μπίρες; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα της μπίρας AMMOUSA στο facebook

✔ Like στη σελίδα του Olive στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 9/9/2021 έως και 16/9/2021 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 17/9/2021 στις 15.00.

 Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν από 4 μπουκάλια μπίρα AMMOUSA και 2 συλλεκτικά ποτήρια για να την απολαύσουν με την παρέα τους.

Λίγα λόγια για την μπίρα AMMOUSA
Η AMMOUSA είναι μία μπίρα κατηγορίας English IPA, η οποία δημιουργήθηκε πριν 5 χρόνια από τον μηχανολόγο μηχανικό και ερασιτέχνη ζυθοποιό Γεώργιο Ντάνο και σιγά σιγά βρίσκει τον δρόμο της ανάμεσα σε κορυφαία εστιατόρια της χώρας, ώστε να συντροφεύει κορυφαία πιάτα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.

Η μπίρα AMMOUSA έχει διακριθεί και βραβευτεί από οκτώ διαφορετικούς διαγωνισμούς τα πέντε τελευταία χρόνια. Εχει βαθύ συννεφώδες χάλκινο χρώμα και έντονα σύνθετη γεύση με αρώματα από εσπεριδοειδή, πεπόνι και καρπούζι. Αρώματα που πλημυρίζουν ολοκληρωτικά τον ουρανίσκο προκαλώντας μια έντονη γευστική διαδρομή μέσα από άνθη και φρούτα και τελειώνοντας με την ιδανική πικράδα των λυκίσκων. Συνδυάζεται εξαιρετικά με ψητό κρέας και γενικά με αλμυρές ή πικάντικες γεύσεις πλούσιες σε καρυκεύματα και μπαχαρικά.

Θα τη βρείτε σε επιλεγμένες κάβες, εστιατόρια και deli καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα στο: www.ammousabeer.gr

olivemagazine.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…