dhmopr26d

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γοήτευε τα πλήθη και μνημονεύεται ακόμη και σήμερα, 27 χρόνια μετά τον θάνατό της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι

Δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μεταξύ των αντικειμένων ξεχωρίζουν δύο φορέματα που εκτιμάται πως θα πωληθούν έναντι 200.000-400.000 δολαρίων.

Το πρώτο είναι ένα βραδινό φόρεμα με μπλε τούλι, σχεδιασμένο από τον Μάρεϊ Αρμπίντ, το οποίο φόρεσε η Νταϊάνα στην πρεμιέρα του «Φαντάσματος της Όπερας», το 1986, στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου.

Το δεύτερο είναι μια δημιουργία του Βίκτορ Εντελστάιν, από μετάξι και δαντέλα, με την οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γοήτευε τα πλήθη και μνημονεύεται ακόμη και σήμερα, 27 χρόνια μετά τον θάνατό της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. «Της άρεσε πραγματικά η μόδα… Σκεφτόταν προσεκτικά τις δημιουργίες των σχεδιαστών που θα επέλεγε να φορέσει», λέει η Γκαμπριέλα Σβαρτς του οίκου δημοπρασιών Julien’s Auctions, σημειώνοντας πως η Νταϊάνα ήταν «η πριγκίπισσα του λαού» αλλά συνάμα και «το όνειρο κάθε σχεδιαστή μόδας».

Τον Δεκέμβριο, ένα φόρεμα της «Lady Di» πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1,14 εκατομμυρίων δολαρίων!

Στη δημοπρασία της Πέμπτης στην Καλιφόρνια, θα παρουσιαστούν επίσης παπούτσια, τσάντες, καπέλα και χειρόγραφες επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς και ορισμένα αντικείμενα που ανήκαν σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Πηγή:zougla.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνο…