Lygaria (1)

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε η ομάδα της Λυγαριάς, σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ, κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης τα Μετέωρα, αλλά στάθηκε άτυχη, καθώς το αποτέλεσμα την αδικεί, αφού άνετα θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το «Χ».

Οι δυο ομάδες παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους, είναι αλήθεια, να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων,παίζοντας κοντρόλ παιχνίδι, άριστο πάσιμ γκέιμ, έχοντας καλά ξεδιπλώματα επιθετικά, αλλά με άσχημα τελειώματα.

Αντιθέτως η Λυγαριά επέλεξε να παίξει έξυπνα απέναντι στο φαβορί, επιλέγοντας σφιχτή άμυνα & γρήγορες αντεπιθέσεις με Κοθρά & Δημόπουλο και θα μπορούσε να προηγηθεί μάλιστα σε δυο περιπτώσεις με τον Δημόπουλο, όταν αυτός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκουλιώνη, χωρίς να κατορθώσει να τον νικήσει, στο 30′ & στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο η ίδια εικόνα με την διαφορά ότι ο Αυγέρος, ο κόουτς των Μετεώρων,έδωσε εντολή στους παίχτες του να ανέβουν πιο ψηλά, σφίγγοντας περισσότερο τον κλοιό στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα σε φάση εντός των καρέ του Τεντολούρη, ο Θ. Φορτούνης, να καταφέρνει να βγάλει έξοχη κάθετη πάσα στον Στ. Αλμπάνη, ο οποίος με πλασιέ, έγραψε το 0-1, που έμελλε να είναι & το μοναδικό γκολ του αγώνα & τα Μετέωρα να παίρνουν τελικά την πολυπόθητη νίκη.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον ρεφ Πέτσα δύο φορές για φάση πέναλτι, μία στο 13′ με τον Τσορλιανό και μία στο 2ο ημίχρονο σε μαρκάρισμα του Θ. Φορτούνη στον Πατρίκαλο.

Διαιτητής:Πέτσας

Βοηθοί: Κωστήρας/Κουτσάγιας

Προπονητές

Λυγαριά: Ν. Κακούσιος

Μετέωρα: Χρ. Αυγέρος

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην Α’  & στους δύο ομίλους

AB

AA

Lygaria (23)

Lygaria (22)

Lygaria (20)

Lygaria (19)

Lygaria (18)

Lygaria (17)

Lygaria (16)

Lygaria (15)

Lygaria (14)

Lygaria (13)

Lygaria (12)

Lygaria (11)

Lygaria (10)

Lygaria (9)

Lygaria (8)

Lygaria (7)

Lygaria (6)

Lygaria (5)

Lygaria (4)

Lygaria (3)

Lygaria (2)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…