Basiouris Nik (1)

Αν νομίζατε ότι η γνωστή πια σε όλους Χασαποταβέρνα: «Ο Μπασιούρης», στους Γόμφους, αποτελούσε τον μοναδικό χειμερινό προορισμό, είστε γελασμένοι…

Εσείς που  ψάχνετε την απόλυτη εμπειρία γεύσης σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση, στην καρδιά του Καλοκαιριού, είστε σε σωστή κατεύθυνση!

Χασαποταβέρνα: «Ο Μπασιούρης», στους Γόμφους…

Η αναγνωρισμένη αξία! που χρόνια τώρα δίνει καθημερινά εξετάσεις γευσιγνωσίας, κερδίζοντας το μεγαλύτερο βραβείο, που δεν είναι τίποτα άλλο, από την δική σας αναγνώριση!

Μια καλοκαιρινή πρόταση και με οικογενειακή ατμόσφαιρα περιβάλλον, όσοι νομίσατε ότι θα στερηθείτε τον αγαπημένο σας χειμερινό προορισμό για τώρα το Καλοκαίρι ή δεν γνωρίσατε ακόμη την χασαποταβέρνα «Ο Μπασιούρης», θα ζήσετε μία εμπειρία νοστιμιάς με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα.

Δικά μας εγγυημένα κρέατα, από το κρεοπωλείο μας, δίνουν χορταστικές μερίδες, σε πιάτα κλασικά ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος, ενώ πολλά είναι εκείνα που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα! και θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!!!

Και για του λόγου το αληθές, δεν έχετε παρά να βρεθείτε σε ελάχιστο χρόνο στους Γόμφους με το έτερον ήμισυ ή την εκλεκτή σας παρέα, να απολαύσετε εκ του σύνεγγυς, όσα ο «Μπασιούρης» σας υπόσχεται…

Και για τους μικρούς σας μπόμπιρες, δεν υπάρχει λόγους ανησυχίας, μιας και γι’ αυτούς φροντίσαμε, προσφέροντάς τους μια όμορφη παιδική χαρά στον ίδιο χώρο, που δεν τους επιτρέπει σκέψεις απόδρασης, αφήνοντάς σας να απολαύσετε ό,τι σχεδιάσατε για την βραδινή σας έξοδο.

Το κατάστημα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 7:00μμ & μετά, με όλα τα φαγητά της ώρας κι ό,τι εκλεκτό από σαλατικά μπορεί να τα συνοδεύσει, ενώ Παρασκευή & Σάββατο έχει την τιμητική της η ΣΟΥΒΛΑ και μπορείτε να βρείτε…

  • Κοκορέτσι

κεμπάπ…

  • χοιρινό
  • πρόβειο
  • κοτόπουλο
  • μοσχάρι

Αρνί

Basiouris Nik (13)

Basiouris Nik (12)

Basiouris Nik (11)

Basiouris Nik (10)

Basiouris Nik (9)

Basiouris Nik (8)

Basiouris Nik (7)

Basiouris Nik (6)

Basiouris Nik (5)

Basiouris Nik (4)

Basiouris Nik (3)

Basiouris Nik (2)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πανηγύριζε και Γιόρτασε το Εκκλησάκι  της Αγίας Τριάδος Βαθυρρεύματος

  Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του…