2024-03-12 111448

Επίσημη πρώτη για τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που βρέθηκαν χθες στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, για το Προσυνέδριο του κόμματος. Ανάμεσά τους, η Βουλευτής Τρικάλων και Γραμματέας Προγράμματος, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μετά τον πρόσφατο διορισμό της στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ανέλαβε ενεργό ρόλο και στην διοργάνωση του ιστορικού 15ου Συνεδρίου που συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. 

Χθες, κατά την κεντρική του ομιλία στο Προσυνέδριο, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος ΝΔ, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης, κάνοντας ειδική μνεία στον ιδρυτή της παράταξης, Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και στην τολμηρή και καθοριστική απόφασή του να εντάξει τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.  Εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών του Ιουνίου, ο Πρόεδρος τόνισε την ανάγκη για διατήρηση της σταθερότητας της χώρας εντός του ευρωπαϊκού στερεώματος, που θα της εξασφαλίσει τη συνέχεια στην πρόοδο εντός και εκτός συνόρων. 

Με αφορμή την συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση του κόμματος, ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το επετειακό έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά φέρει «τον δοξασμένο τίτλο της Νέας Δημοκρατίας, τον αριθμό 50 του χρυσού Ιωβηλαίου της και στην κορυφή τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού, που καίει στις καρδιές μας φωτίζοντας το αύριο».

Το 15ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος, θα λάβει χώρα στις 5-7 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ οι εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής εντείνονται διαρκώς για τον συντονισμό μίας διοργάνωσης που θα μείνει στην ιστορία. 

ND (3)

ND (2)

ND (1)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…