Στιγμιότυπο οθόνης 2023-10-13 200416

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία κυβερνητικού κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννη Μπούγα, με τη συμμετοχή της Βουλευτή Τρικάλων, Κατερίνας Παπακώστα και τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, εν’ όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και της στήριξης στον Περιφερειάρχη των έργων και των δράσεων, Κώστα Αγοραστό.

Το κλιμάκιο αρχικά επισκέφθηκε την περιοχή της Καλαμπάκας, με πρώτη στάση τη λαϊκή αγορά, όπου έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους παραγωγούς και τους πολίτες, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Οι συμμετέχοντες στο κλιμάκιο είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την επόμενη πενταετία και να υπενθυμίσουν το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελέσθηκε τα προηγούμενα χρόνια στο σύνολο της Περιφέρειας. 

Picture 3

Έπειτα, σειρά στο πρόγραμμα επισκέψεων του κλιμακίου είχε ο Δήμος Πύλης, όπου υπήρξε εθιμοτυπική συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο, κ. Κώστα Μαράβα και μέλη της Δημοτικής Ομάδας και κατόπιν στη λαϊκή αγορά και στο κέντρο της Πύλης, που δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη του κλιμακίου να βρεθούν δίπλα σε πολίτες και τους καταστηματάρχες  μεταφέροντας την σημασία της επερχόμενης εκλογικής μάχης για να υπάρξει η δυνατότητα συνέχισης του έργου που επιτελείται αποτελεσματικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

 

Η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, σε δηλώσεις της επεσήμανε την ανάγκη συστράτευσης όλων για τις εκλογές της Κυριακής προκειμένου η Θεσσαλία να έχει μια συνέχεια στα έργα, στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες. Συμπληρώνοντας, δήλωσε: «Η επανεκλογή του Κώστα Αγοραστού είναι απαραίτητη για τον τόπο καθώς συνεχίζει η αναβάθμιση και ανάπτυξη της Θεσσαλίας με βασικούς στόχους την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανάπτυξη της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. 

Ο θεσσαλικός λαός πρέπει να συνεχίσει την πορεία του με αισιοδοξία για την εξακολούθηση της δημιουργικής πορείας του τόπου του και με αποφασιστικότητα να στείλει το ηχηρό μήνυμα πως η παράταξη του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί πως η Θεσσαλία θα συνεχίζει να βαδίζει τολμηρά, σταθερά και μπροστά».

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …