K Maravas (1)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Πύλης που με την ψήφο τους,  έδειξαν ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και στο συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος», με το εντυπωσιακό   ποσοστό 53,17%. 

Τόσο εγώ όσο και οι 270 εξαίρετοι συνεργάτες μου, δώσαμε ένα τίμιο αγώνα, εκθέσαμε τις θέσεις και το πρόγραμμά μας, για το καλύτερο αύριο του Δήμου Πύλης, που διάπλατα απλώνεται μπροστά μας.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και να τους ευχαριστήσω θερμά, γιατί κοινοποίησαν σε κάθε σπίτι και σε κάθε πολίτη, το όραμά μας για το αύριο του Δήμου.

Ξεχωριστό κομμάτι στην επιτυχία μας αποτέλεσαν οι εθελοντές που πίστεψαν και στάθηκαν δίπλα μας και νοιώθω ευγνώμων προς αυτούς για τη συνολική προσφορά τους.

Τη σημαντικότερη όμως υποστήριξη  την είχα από την οικογένειά μου, από την οποία όλα αυτά τα χρόνια αντλώ δύναμη και την ευχαριστώ δημόσια.   

Ως Δήμαρχος όλων του πολιτών του Δήμου Πύλης μια υπόσχεση έχω να δώσω… ότι όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου και την ευημερία των δημοτών μας.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, προσβλέποντας σε άριστη και γόνιμη συνεργασία. 

Μαράβας Κωνσταντίνος

Δήμαρχος Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…