1697118129742

Με τη Διοίκηση του  ΤΟΕΒ  Τιτανίου  συναντήθηκε στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη  Λάρισα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Βασίλης Γιαννάκος, τα  μέλη Απόστολος Πατσιαλής (Παλαμάς) Σπύρος Τζιβένης (Ορφανά),  Αντώνιος Γκουντέλας (Βλοχός), Χρήστος Ρεβενίσιος (Φύλλο) και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορφανών Ιωάννης Παπαβασιλείου.

Στο πλαίσιο της  καλής συνεργασίας, συζητήθηκαν θέματα  που αφορούν στη λειτουργία του Οργανισμού και  τα έργα που χρηματοδοτεί  η Περιφέρεια για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αγροτικής παραγωγής και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος. Η Διοίκηση του ΤΟΕΒ Τιτανίου εξέφρασε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού, προκειμένου να προχωρήσουν τα  έργα που  έχουν προγραμματιστεί για  την επόμενη περίοδο, προς όφελος των αγροτών της περιοχής. 

«Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ξεκινά από την γρήγορη και αποτελεσματική στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής. Συνεργαζόμαστε με τους ΤΟΕΒ, στηρίζουμε τους ανθρώπους της παραγωγής που αποτελούν δύναμη ζωής και δημιουργίας στη  Θεσσαλία» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…