xarbea

Φίλοι μου πολλοί από εσας με γνωρίζετε ήδη από τα γραφόμενα μου με αντικείμενο κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας τόσο στον έντυπο τύπο όσο και στα σάιτ. Ίσως κάποιοι άλλοι με γνωρίζετε από την έκδοση βιβλίων μου και τις παρουσιάσεις αυτών σε σχολεία του νομού ή την συμμετοχή μου σε εκπομπές ραδιοφώνου και τηλεόρασης με συζητήσεις που αφορούν σημαντικά κοινωνικά θέματα ή κοινωνικά αγκάθια όπως τα ονομάζω.

Πολλοί δε γνωρίζετε ίσως ότι εργάζομαι από το 2004 σε κοινωνική δομή του Δ. Τρικκαίων με αρμοδιότητα την παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ από τη δικό μου μετερίζι να προσφέρω ότι μπορώ στον κοινωνικό ιστό. Και περιμένω και εγω να δω μια κοινωνία όπως τη φαντάστηκα.

Μια κοινωνία που να έχει κέντρο τον άνθρωπο. Μια κοινωνία που να έχει πρόσωπο καθαρό, που να έχει μάτια να βλέπει και να προνοεί – προλαμβάνει τα κοινωνικά δεινά και όχι να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα! Μια κοινωνία να έχει αυτιά και να ακούει τα προβλήματα όλων μηδενός εξαιρουμένου σε όποια κοινωνική κατηγορία και αν ανήκει, σε όποιο απομακρυσμένο χωριό και αν βρίσκεται. Να έχει στόμα και να μιλάει για τα κακώς κείμενα και όχι να τα αφήνει να γίνονται βουνό απροσπέλαστο.

Σκεπτόμενη όλα τα παραπάνω πήρα την απόφαση να λάβω ενεργό μέρος σε όλα αυτά πιστεύοντας ότι έχω τα εφόδια! Η επιλογή του Συνδυασμού του κο. Σωτήρη Παπαχρήστου ήταν για μένα μια επιλογή που με αντιπροσωπεύει απόλυτα και με μεγάλη μου χαρά θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Μετεώρων.

Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να πέσουν οι μάσκες! Δε μπορώ να δεχτώ το 2022 να βλέπω μια κοινωνία να νοσεί σε όλα τα επίπεδα! Ο δρόμος ανοίγει προχωρώντας… Δεν θέλω λοιπόν να είμαι μια ακόμη απλή παρατηρήτρια των συμφορών! Θέλω να προχωρήσουμε μαζί και ενώνοντας τις δυνάμεις να φτάσουμε σε μια υγιή και αξιοπρεπή κοινωνία! Με γνώμονα τον άνθρωπο πάμε μπροστά!

Σας ευχαριστώ.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…