EPA PHOTO AFP-DERRICK CEYRAC

Ένα φρικτό περιστατικό έλαβε χώρα στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μια 63χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν της επιτέθηκαν 7 σκυλιά ράτσας πίτμπουλ.

Πιο συγκεκριμένα, τα επτά σκυλιά (ένα αρσενικό, ένα θηλυκό και τα πέντε κουτάβια τους) ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο 38χρονος γιος του θύματος επιτέθηκαν στη γυναίκα η οποία βρισκόταν στη αυλή του σπιτιού της. Έχοντας ακόμη τις αισθήσεις της, η 63χρονη κάλεσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα το οποίο έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα ήταν ακόμη περικυκλωμένη από τα σκυλιά.

 Οι λόγοι που οδήγησαν τα επτά σκυλιά να της επιτεθούν παραμένει ακόμη άγνωστος με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Daily Mail, τα σκυλιά υπέστησαν ευθανασία μετά την επίθεση.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μέχρι τη Δευτέρα, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.
Σε ανάρτηση που έκανε το αστυνομικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι: «Με λύπη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο μιας κατοίκου του Taylorsville μετά από επίθεση σκύλου στην πίσω αυλή του σπιτιού της πριν από μια εβδομάδα. Το θύμα της επίθεσης υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, συμπεριλαμβανομένου ενός που χρειάστηκε ακρωτηριασμό».

Σύμφωνα με την αστυνομία, κανένας από τους σκύλους δεν είχε άδεια, παρόλο που ο νόμος του Taylorsville ορίζει ότι όλα τα ζώα συντροφιάς «πρέπει να έχουν άδεια κάθε χρόνο». Ο νόμος της πόλης δεν επιτρέπει επίσης περισσότερα από δύο κατοικίδια ανά νοικοκυριό και συνολικά τέσσερα οικόσιτα ζώα ανά κατοικία.

Πηγή:flash.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…