fotia auto (1)

ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό 33άχρονη κοπέλα, τυλίχτηκε στις φλόγες, στον 20 κόμβο απέναντι από την La Farm στη νέα περιφερειακή οδό Τρικάλων – Πύλης.

Συγκεκριμένα η 33άχρονη οδηγός, έχοντας πορεία από Πύλη προς Τρίκαλα, λίγο πριν 10:00 τις απόψε το βράδυ, περνώντας από τον 1ο κόμβο που οδηγεί στον Παραπόταμο και φτάνοντας στον 2ο, λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, o οποίος οδηγεί προς την «Χαρά» – Πηγή, όπως μας δήλωσε η ίδια, αντιλήφθηκε μυρωδιά «καμένου», γεγονός που την ανάγκασε, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, να σταματήσει το αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου.

Εκείνη τη στιγμή, πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν μπροστά από το ταμπλό, με την κοπέλα να μη χάνει χρόνο και να εγκαταλείπει τάχιστα το ΙΧ, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά, έγινε παρανάλωμα του πυρός, καταλήγοντας σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε όχημα της ΠΥ Τρικάλων, οι άνδρες της οποίας κατάσβεσαν τη φωτιά, ενώ η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη για ένα μισάωρο περίπου και στα δύο ρεύματα της Περιφερειακής Οδού.

Το προανακριτικό έργα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Τρικάλων.

fotia auto (2)

fotia auto (3)

fotia auto (4)

fotia auto (5)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…