Aris Viki (1)

Έχει καθιερωθεί πλέον και είναι ευρέως γνωστή ως…»NEXT DAY» (Eπόμενη Μέρα, Ελληνιστί), που έχει να κάνει με την φωτογράφιση του ζευγαριού με τα του γάμου τους ρούχα σε χρόνο που θα τους  επέτρεπε να απαθανατίσουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, χωρίς τα στενά χρονικά περιθώρια να πιέζουν αφόρητα, αλλά και ισχυρή την θέληση να συνδέσουν τη ζωή τους, με αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Αυτό βόλεψε  & τον Άρη Κοθρά με την αγαπημένη του Βίκη Τσιούλου, που συν τοις άλλοις το βρήκαν και ως μια καλή  ευκαιρία να ξαναζήσουν το όνειρό τους.

Έτσι το τρισευτυχισμένο ζευγάρι ξανάβαλε τα γιορτινά του και μέσα σε μια έντονα  περιρέουσα χημεία & απίστευτη ρομαντική ατμόσφαιρα, πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό, άλλοτε με φόντο το πράσινο του δάσους, άλλοτε την επιβλητική τοξωτή γέφυρα της Πύλης, που η όψη της καθηλώνει τον κάθε επισκέπτη και άλλοτε την απρόσμενα γαλάζια φθινοπωρινή Λίμνη Πλαστήρα.

Ο πιο γλυκός επίλογος αυτής της «Next Day», που τράβηξε τα βλέμματα των πάντων, γράφτηκε με την επίσκεψη &  φωτογράφιση του ζευγαριού στο «τρικαλινό παζάρι», όπου φωτογραφήθηκαν στον τροχό, ανεβάζοντάς τους στα σύννεφα της δικής τους  ευτυχίας, αγναντεύοντας τον κόσμο με τα δικά τους μάτια και κοιτάζοντας ο ένας βαθιά τον άλλον στα μάτια, υποσχέθηκαν για άλλη μια φορά το «ΘΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ, για πάντα».

Να θυμίσουμε πως τα παιδιά τέλεσαν το  γάμο τους, σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα στις 20 Αυγούστου τον Ι. Ναό Αγ. Χριστοφόρου Λυγαριάς, με τον μικρό τους 10 μηνών γιο τους Δημήτρη, να επισπεύδει το γεγονός, μιας και οι γονείς του από την χαρά της γέννησής του και εντεύθεν, που τρίτωσε η ευτυχία τους…Πού μυαλό για  γάμο;;;;

Παιδιά, για άλλη μια φορά Κάθε Ευτυχία να σας συνοδεύει στη ζωή σας…και με πολλούς – πολλούς απογόνους.

***Το αριστερό μπακ, για τον ΑΟ Ροπωτού, ήρθε για τον Άρη. Σε λίγο ετοιμάζει και τον σέντερ φορ!!!

Aris Viki (2)

Aris Viki (6)

Aris Viki (7)

Aris Viki (8)

Aris Viki (5)

Aris Viki (4)

Aris Viki (3)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…