received_145787378567945
Πραγματοποιήθηκε στο Χωριό μου Φιλύρα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου η παρουσίαση του βιβλίου《ΦΙΛΥΡΙΩΤΩΝ ΓΕΝΕΑΟΛΟΓΙΑ》ένα έργο του Θανάση Μπρέντα και της Μαρίας Σπύρου, εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε και η Φιλυριώτισσα Νικολέτα Τζιωρτζιώτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Κ, Αγοραστό.
Με το πέρας της εκδήλωσης η κα Τζιορτζιώτη, δήλωσε σχετικά…
«Αυτό το βιβλίο είναι ένα έργο-οδηγός όπου θα συμβάλλει να μην ξεχάσουμε τις ρίζες μας και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε Νέες Γενιές που θα κοιτούν μπροστά με ελπίδα και πρόοδο χτίζοντας ενα λαμπρό μέλλον.
  Θα ήθελα να εκφράσω τα Συγχαρητήρια μου  στον Θανάση Μπρέντα & τη Μαρίαν Σπύρου  στους εξαιρετικούς ομιλητές Ηλια Γιαννακόπουλο, Φωτεινή Παπαχαρίση, και Δημήτρη Παπαβασιλείου όπου ο καθένας τους με το ιδιαίτερο ύφος του, έδωσε ποιότητα στην εκδήλωση και ξύπνησε συναισθήματα χαράς και περηφάνειας στον καθένα μας, σε όλους τους διοργανωτές. Τον Σύλλογος Φιλυριωτών Τρικάλων, τον Αποστόλη Μπρέντα, Κώστα Παπαχαρίση και όλους όσοι παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
 
Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένη και ταυτόχρονα χαρούμενη διότι διαβάζοντας αυτό το βιβλίο ανακαλύπτεις και ταξιδεύεις στο παρελθόν όπου είναι η αφετηρία μας για να σχεδιάσουμε το μέλλον!!!
 
Μη ξεχνάμε: Εμείς Είμαστε οι Ρίζες μας, η Ιστορία μας, ο Τόπος μας. 
 Μπράβο σας!»
Η εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου έκλεισε μουσικά με δυο υπέροχες, μαγικές φωνές του Θανάση Μπρέντα και την κόρη της Λίτσα Θέου  με αγαπημένα τραγούδια.
Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…