xara
Η μεγάλη αγάπη που τρέφει για την επιστήμη της Ιατρικής, σε συνδυασμό με την αγνότητα της ψυχής της & την ατέρμονη διάθεση για κατανόηση και προσφορά προς τον συνάνθρωπο, οδήγησαν κα Χαρά Καλιώρα ως την Κορυφή και μεταφορικά, αλλά πρωτίστως κυριολεκτικά, δηλ. στην απομακρυσμένη ορεινή ΤΚ Κορυφής και με τις δυο της ιδιότητες και ως Γιατρός, αλλά & ως Αντιδήμαρχος Υγείας του Δ. Πύλης, για να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, κρατώντας θερμοπύλες ως οι ελάχιστοι κάτοικοι που δεν κατάφερε τίποτα να τους ξεριζώσει από τον τόπο τους και επιμένουν στο πατροπαράδοτο, με όποιο κόστος.
Παροχή Ιατρικών υπηρεσιών λοιπόν από την γιατρό και Αντιδήμαρχο, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Υγεία (ΕΣΥ, Γεωργομάνος Χρήστος) και του Δήμου Πύλης-Βοήθεια στο Σπίτι (Καρακώστας Δημήτρης), προσφέροντας παράλληλα και πολλές τρυφερές αγκαλιές σε αυτές τις αγνές ψυχές μιας άλλης εποχής.
Να πούμε πως ο κυρ Στέφανος διατηρούσε επί χρόνια το μοναδικό καφενείο στο χωριό, ενώ τώρα όταν μπορεί το ανοίγει η κα Δήμητρα, για να υποδεχθεί τους λιγοστούς επισκέπτες.
«Άνθρωποι σε απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας, στην Κορυφή, και με την έγκρισή τους ο κος Χονδρός Στέφανος, με τη σύζυγό του κα Χονδρού Δήμητρα, μας απέδειξαν με τον τρόπο τους αξίες ζωής και ιδανικά!!!
Η απλότητα έχει νόημα και η ανθρωπιά αναγκαιότητα!» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος κα Χαρά Καλιώρα.
Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το πρόγραμμα Εορτασμού στα Τρίκαλα στις 9/5, των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης,  κατά του Ναζισμού και Φασισμού

  Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα Πανελλαδικ…