ddd

Μια ακόμη πρωτοπορία από το Τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Προστάτη της Βιοκλινικής Αθηνών του Ομίλου της Βιοιατρικής.

 Η διουρηθρική εκτομή του προστάτη , η παλιά και γνωστή σε όλους μας Turis , πού αποτελούσε τον ‘’χρυσό κανόνα’’ μέχρι σήμερα στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας , και μας συνόδευσε επάξια για πάνω από μισόν αιώνα μετά την εισαγωγή της από την Αμερική από πατέρες της Ελληνικής Ουρολογίας , φθάνει σιγά σιγά στα όρια των δυνατοτήτων της και παίρνει την θέση της στην Ιστορία της Επιστήμης.

Στην αυγή τών νέων εξελίξεων της τεχνολογίας , νέες μέθοδοι ελάχιστα επεμβατικές , εύκολες και προσιτές στον ασθενή , μετά απο λαμπρή πορεία στο εξωτερικό έρχονται να ενσωματωθούν στην φαρέτρα των σύγχρονων τεχνικών που πρέπει να διαθέτει ένα κέντρο αντιμετώπισης προστάτη στήν Ελλάδα του σήμερα .

Μία είδηση που έρχεται να ανακουφίσει χιλιάδες συμπολίτες μας , καθότι τα δύο τρίτα των ανδρών άνω των πενήντα βιώνουν σε διαφορετικό βαθμό τις επιπτώσεις της διόγκωσης του προστάτη τους , με λειτουργικά συμπτώματα που μειώνουν την αυτοπεποίθησή τους οδηγώντας τους σε κατάθλιψη και διαταραχή του ύπνου τους , της κοινωνικής τους ζωής και της σεξουαλικής τους λειτουργίας.

Πηγή:cnn.gr

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Σε μεγάλη νίκη οδεύει ο Κώστας Μαράβας!!!

,Σε μεγάλη νίκη φαίνεται να οδεύει ο νυν Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, ύστερα κι από τα πρώτ…