Eri 2

Από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά να έχετε το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Ατελείωτη αγάπη , πίστη , αισιοδοξία για ένα καλύτερο και προοδευτικό μέλλον, και να παραμένετε δυνατοί και ακλόνητοι στα ιδανικά και στις αξίες μας που έχουμε ως ένας περήφανος λαός.

Το 2023 να είναι για όλους μας μια υπέροχη χρονιά, που εύχομαι και ελπίζω όλοι μαζί να σταθούμε ενωμένοι σε ο,τι μας θλίβει και μας στεναχωρεί, με το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην οικογένειά μας και τον τόπο μας, αλλά και της αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Δίνοντας αγώνες για να υπερισχύσει η ελευθερία του λόγου, η ισότητα μεταξύ όλων και η πραγματική δημοκρατία, ως σημαίες στα πιστεύω μου, καθώς και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μας,  βρίσκομαι στο πλευρό των συνανθρώπων μου και των συνδημοτών μου του Δήμου Πύλης.

Ονειρεύομαι και οραματίζομαι έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Πύλης, αναπτυξιακό, μέσα από ο,τι προσφέρει ο πολιτισμός. Άλλωστε τα περισσότερα, καλύτερα και ουσιαστικότερα γεγονότα στη ζωή είναι ζητήματα πολιτισμού.

Αγαπάμε τον τόπο μας, φροντίζουμε για αυτόν.

Καλή , ευτυχισμένη, δημιουργική  χρονιά.

Έρη Μαυρογιάννη
Δημοσιογράφος Συγγραφέας

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Βγήκε μαχαίρι σε ΤΚ του Δ. Πύλης…

Για άγνωστες προσωπικές διαφορές, ήρθαν σε συμπλοκή δύο νεαρά άτομα 40 & 35 χρονών περ…