Ag Vissarios (1)

Με ιδιαίτερη θρησκευτική ευλάβεια υποδέχθηκε η Πύλη σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, την τιμία κάρα του Αγ. Βησσαρίωνος, ανήμερα της εορτής του Αγίου.

Την κάρα του Αγ. Βησσαρίωνος εκ της Ιεράς Μονής Δουσίκου, κόμισε ο ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος, για να την παραλάβει στα προπύλαια του Ναού στην Πύλη, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος.

Εν συνεχεία κι όπως ήτο προγραμματισμένο, ετελέσθη Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Μητροπολίτου, για να ακολουθήσει η τελετή της Αρτοκλασίας και το Ύψωμα του Αγίου.

Στον εορτάζοντα Ι. Ναό του Αγ. Βησσαρίωνα στην Πύλη σήμερα το απόγευμα, παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον Εσπερινό ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης ο εορτάζων δημ. σύμβουλος κ. Άρης Τζάνης, οι βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα & κ. Θαν Λιούτας, ο θεματικός Αντ/ρχης κ. Ντ. Μπάρδας, ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης κ. Ιωάν. Κουτσονάσιος, ο Προϊστάμενος του ΠΚ Πύλης κ. Γεώρ. Καραχάλιος, ο Αντ/ρχος Πολ. Προστασίας κ. Χρ. Ζιάκας,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κα Λ. Οικονόμου, οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων της Αντ/σης κ.κ. Θ. Χήρας & Βαλ. Τσιούτσιας, ως εκπροσωπος του ΑΤ Πύλης κ. Αλεξ. Πελτεκης, ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος κ. Δημ. Μάντζιος, οι δημ. σύμβουλοι Σωτ. Αγγέλης, Παν. Τσόλας, Κ. Τσιαμπαλής, Έφη Μπλατζώνη, κ. Ευαγγ. Κουτής, ο προεδρος της ΤΚ Πυλης κ. Βασ. Κανελας, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Σιμορέλης, καθώς & ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Ανδ. Αδαμόπουλος.

Ag Vissarios (20)

Ag Vissarios (19)

Ag Vissarios (18)

Ag Vissarios (17)

Ag Vissarios (16)

Ag Vissarios (15)

Ag Vissarios (14)

Ag Vissarios (13)

Ag Vissarios (12)

Ag Vissarios (10)

Ag Vissarios (9)

Ag Vissarios (8)

Ag Vissarios (7)

Ag Vissarios (6)

Ag Vissarios (5)

Ag Vissarios (4)

Ag Vissarios (3)

Ag Vissarios (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Η Καλαμπάκα μίλησε…Λευτέρης Αβραμόπουλος…

Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Καλαμπάκα μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο υπο…