μανουρας

Με πολύ κόσμο, σε ευχάριστο κλίμα, με πλήρη εκπροσώπηση των Αρχών του Νομού και την παρουσία των Υπουργών κ.κ. Σκρέκα και Παπαστεργίου, βραβεύτηκε ο συνδημότης μας κ. Αθανάσιος Μανούρας από την Ένωση Αποστράτων Στρατού Ξηράς, στις 7.00 το βράδυ του Σαββάτου 03 Φεβρουαρίου 2024 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, για την κοινωνική αλληλεγγύη και αλτρουισμό, που επέδειξε κατά την κρίση του Daniel, απέναντι σε δοκιμαζόμενους συνδημότες μας. 

Ο Θανάσης Μανούρας τον περασμένο Οκτώβρη με κίνδυνο της ζωής του, απεγκλώβισε από τα σπίτια τους, εν μέσω θεομηνίας «DANIEL», 32 συμπολίτες μας από τα χωριά «Λιλή και Παραπόταμο».

Επίσης μετέφερε με αγροτικό όχημα και με τη βοήθεια του Ούτρα Κωνσταντίνου γυναίκα, που κινδύνευε η ζωή της, από το Κέντρο Υγείας Πύλης στο Νοσοκομείο Τρικάλων τη στιγμή που ούτε ασθενοφόρο, αλλά ούτε και πυροσβεστικό όχημα μπορούσε να το κάνει. 

Η βράβευση έγινε από τον αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ, Αντιστράτηγο Γουμαλάτσο Μιχαήλ.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…