kados-fwtia-e1575662343916

(φωτό, Αρχείου)

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στον Δήμο Τυρνάβου Λάρισας για δύο περιπτώσεις εμπρησμού σε κάδους, στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Συνελήφθησαν, προχθές (17-01-2025) το μεσημέρι στον Δήμο Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, -2- ανήλικοι, στα όρια του αυτοφώρου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και -3- ημεδαποί, γονείς των προαναφερόμενων, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες στον Δήμο Τυρνάβου, οι δράστες προξένησαν πυρκαγιά σε δύο κάδους, απορριμμάτων και ανακύκλωσης, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 9-01-2025, οι προαναφερόμενοι προξένησαν φθορές σε σχολικό κτίριο, καθώς και πυρκαγιά σε τρεις κάδους.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη στο Δ. Πλαστήρα, αποκομίζοντας 1800€. Συνελήφθη ένα άτομο, αναζητούνται οι συνεργοί του

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, με…