2-Αντιγραφή-10

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο, ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχίσει να έχει την ίδια διοίκηση (με μια μόνο αλλαγή προσώπου) για τα επόμενα τρία χρόνια μετά την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων ενώ αναμένεται μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ να ηγηθεί εκ νέου στην προεδρία ο κ. Κώστας Παρδάλης.

Για τον διοικητικό απολογισμό, ο Γιώργος Παναγιώτου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Πριν από 4 χρόνια είχαμε ένα παράπονο, ότι η παρουσία των μελών δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Διότι είχαμε καταβάλει μια μεγάλη προσπάθεια ο Ερασιτέχνης να αποκτήσει μεγαλύτερη υπόσταση και απήχηση στην Τρικαλινή κοινωνία.

Τέσσερα χρόνια μετά η κατάσταση είναι ίδια. Παρ΄ όλα αυτά εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε τους δύο κύκλους, αυτό το σήμα.

Το μεγάλο μας όνειρο, το “σπίτι του ΑΟ Τρίκαλα”, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σύντομα θα είμαστε στο νέο μας αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Σωτήρας.

Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα αυτό που συντελέστηκε, με την μεγάλη συμβολή του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφέρειας.

Παραχωρήθηκε η έκταση από τον Δήμο, έγιναν τα έργα από την περιφέρεια για τις κτιριακές εγκαταστάσεις και διάφορα άλλα έργα, η συνεργασία των δύο αυτών βαθμών αυτοδιοίκησης ήταν άψογη και είδατε ότι όλα γίνονται όταν υπάρχει καλή διάθεση και θέληση. Τους ευχαριστούμε.

Εκτός από το αθλητικό κέντρο, σκοπός του ερασιτέχνη ήταν να δημιουργηθούν και άλλα τμήματα εκτός του ποδοσφαίρου και των ακαδημιών.

Έτσι, δημιουργήθηκε το τμήμα μπάσκετ που έχει μια επιτυχημένη πορεία όπως βλέπουμε στην Γ Εθνική, αλλά και το τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας (futsal) το οποίο για την ώρα είναι θυγατρικό τμήμα, είναι υπό την σκέπη μας. Αγωνίζεται στην Β Εθνική.

Επίσης, το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών με τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Είχαμε συμμετοχή στο χάντμπολ, κάπου δεν προχώρησε όμως, θα το δούμε όμως και πάλι.

Σκοπός μας να δημιουργήσουμε και άλλα τμήματα με  περισσότερα αθλήματα.

Θέλουμε όμως και ο κόσμος να μας αγκαλιάσει περισσότερο . Ίσως να φταίμε και εμείς και θα κάνουμε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα για τα μέλη του ερασιτέχνη.

Θέλω επίσης να κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε ένα πρόσωπο που δεν θα συνεχίσει μαζί μας.

Είναι ο Νίκος ο Μπακογιάννης ο οποίος διετέλεσε σε δύο θητείες του ΔΣ του Ερασιτέχνη Α΄ Αντιπρόεδρος. Μας λυπεί που δεν θα είναι στην διοίκηση αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας και θα μας στηρίξει. Θα τον αντικαταστήσει ο Γιάννης Χιώτης τον οποίο καλωσορίζουμε. Εμείς δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε, έχουμε βάλει χρήματα για τον ΑΟ Τρίκαλα, στόχος μας να προσελκύσουμε και άλλα μέλη.

Να επισημάνω επίσης για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου το γεγονός πως έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα και έχει πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών στα τμήματά της.

Γι΄ αυτό ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα αλλά και στους εξαίρετους προπονητές-επιστήμονες που στελεχώνουν τα τμήματα και τους συγχαίρουμε για την δουλειά που κάνουν.

Αν συνεχίσει ο κ. Παρδάλης στη διοίκηση, συνεχίζουμε και εμείς να τον στηρίζουμε.»

Για τον οικονομικό απολογισμό, ο Δημήτρης Τσόγιας είπε πως αυτό που βλέπουν και διαβάζουν τα μέλη είναι σε μια περίοδο που η πανδημία στέρησε τις δραστηριότητες και τα οικονομικά ήταν πολύ περιορισμένα. Τα κύρια έσοδα τόνισε είναι από τις συνδρομές των παιδιών των ακαδημιών, τα οποία δεν καλύπτουν τα έξοδα και εκεί υπάρχει η συνδρομή των μελών του ΔΣ να τα καλύψουν.

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού ήταν μεγάλες , αλλά από την άλλη, με την επανεκκίνηση των δράσεων , υπήρξε αλματώδης άνοδος στην ανάπτυξη της ακαδημίας και διπλασιασμός των παιδιών που αθλούνται σε αυτή είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης δήλωσε:

“Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την παρουσία του στη συνέλευση και την συμβολή του για το αθλητικό κέντρο της Σωτήρας. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα δώσει σημαντική ώθηση στην εξέλιξη των ακαδημιών του ΑΟ Τρίκαλα.

Να ευχαριστήσω επίσης και την περιφέρεια και τον κ. Καρανάσιο που είναι σήμερα κοντά μας. Όπως και τον κ. Μπακογιάννη για ότι προσέφερε στον ερασιτέχνη και καλωσορίζω τον κ. Χιώτη στη νέα διοίκηση.»  Ενώ αναφέρθηκε και στο άνοιγμα του ερασιτέχνη σε άλλα αθλήματα και τμήματα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος παρακολούθησε την συνέλευση .

” Αυτή η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι τυχερή θα έλεγα για τον ΑΟΤ. Έχει κρατήσει ζωντανό το πνεύμα του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, όσες φορές έγιναν εδώ συνεδριάσεις και συνελεύσεις.

Τα γήπεδα στην Σωτήρα είναι πράγματι ένα τεράστιο έργο. Κοντεύουμε στην ολοκλήρωση ενός φανταστικού αθλητικού κέντρου.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του ερασιτέχνη για ότι έχει καταφέρει, εμείς είμαστε δίπλα της”.

Ο Γιώργος Καρανάσιος από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, είπε πως η συμβολή αυτής της διοίκησης είναι πολύ σπουδαία για τον ερασιτέχνη και εξακολουθεί να στηρίζει αυτό που λέγεται ΑΟ Τρίκαλα.

Επισημάνθηκε το θέμα με την μικρή προσέλευση στη συνέλευση και έγινε μια συζήτηση για το πως θα αυξηθούν τα μέλη στον ερασιτέχνη έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή, η γενική εικόνα είναι πάντως πως άπαντες απένειμαν τα εύσημα στη διοίκηση για όλα όσα έχει κάνει και κρατά δυνατό τον Ερασιτέχνη και ζωντανή την ιδέα του ΑΟ Τρίκαλα, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ στην αίθουσα.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Μια μοναδική ορχήστρα για μια μοναδική συναυλία! Το μουσικό σύνολο  Ricciotti από την Ολλανδία στην Καλαμπάκα!

26 Οκτωβρίου 2023 – 17:00 , ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Το σύνολο Ricciotti είναι μια συμ…