fotia (6)

Συναγερμός σήμανε απόψε το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε μονοκατοικία στην Μουριά. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε πρόσθετο βοηθητικό χώρο της οικίας, χωρίς ωστόσο να προλάβει να επεκταθεί και στην κύρια κατοικία, χάρη στην άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με τέσσερις άνδρες και ένα όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης με δύο άνδρες, προλαβαίνοντας τα χειρότερα. Επίσης στο συμβάν προσέτρεξε και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο διέκοψε την παροχή ρεύματος, για την αποφυγή βραχυκυκλώματος, διευκολύνοντας περαιτέρω το έργο των πυροσβεστών.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στην σκεπή & στον οικιακό εξοπλισμό που υπήρχαν στο χώρο.

Κατά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στον χώρο εκείνη την ώρα εβρίσκετο κι ένας 55χρονος, που στην πιθανότητα εισπνοής καπνού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης στο ΓΝ Τρικάλων, για προληπτικούς λόγους.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της ΠΥ Τρικάλων.

φοτια 10

fotia (4)

fotia (2)

fotia (1)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…