Anama Belle (26)

Μετά την χριστουγεννιάτικη Πύλη, σειρά είχε το Παλαιομονάστηρο, όπου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε αγαστή συνεργασία με τον ΟΚΠΑΔ, την ΤΚ Παλαιομοναστήρου & τον Σύλλογο Γυναικών, οργάνωναν σήμερα το απόγευμα στις 5:30 στην πλατεία του χωριού, μία εξαιρετικά όμορφη γιορτή, με πολύ-πολύ άρωμα Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους καθιερωμένους σύντομους χαιρετισμούς, με τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα να παίρνει πρώτος θέση στο  Βήμα, λέγοντας για ακόμη μια φορά πως τα παιδιά είναι ο κεντρικός άξονας & οι πρωταγωνιστές κάθε τέτοιας εκδήλωσης, ενώ ανέφερε στην άριστη συνεργασία δημ. Αρχής & Συλλόγων, δηλώνοντας πως με αγάπη και αλληλεγγύη μπορούν επιτευχθούν υπέροχα πράγματα.

Επίσης στον Δήμαρχο δόθηκε η δυνατότητα να ανακοινώσει την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, αλλά και τον «ερχομό» του φυσικού αερίου, ως πράσινη ενέργεια και στο Παλαιομονάστηρο, μιας και οι κατάλληλες ενέργειες έχουν δρομολογηθεί σε συνεργασία με την ΕΔΑ/ΘΕΣ.

Επίσης σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Βιβή Πάλλα, ο πρόεδρος της ΤΚ Παλαιομοναστήρου κ. Θ. Μπουτζιώλης και η βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κα Κ. Παπακώστα.

Μετά τους χαιρετισμούς πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του δέντρου, με όλο τον κόσμο να δίνει το σύνθημα μετρώντας αντίθετα από το 10 έως το μηδέν, πλημμυρίζοντας φως χαράς παντού και αρκετά λαμποφάναραν ξεκίνησαν τον ταξίδι τους χαράσσοντας τον χειμωνιάτικο νυχτερινό ουρανό, στέλνοντας παντού έναν μήνυμα χαράς, αισιοδοξίας & αλληλεγγύης!

Ακολούθως την σκυτάλη πήραν τα παιδιά, τα οποία έψαλλαν τα Κάλλαντα & τραγούδησαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την δ/νση της κας Σοφίας Λαμπρογεώργου. Κατόπιν σειρά είχε η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών, η οποία υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δήμ. Σκότη τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικους σκοπούς από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Στη συνέχεια και πάλι τα παιδιά υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Παναγιώτη Γκόγκου, παρουσίασαν σειρά παραδοσιακών χορών, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού τους.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με διαδραστικά παιχνίδια, με τις με τις εμψυχώτριες/ηθοποιούς Βάγια Γκουλοπούλου και Βίκυ Φαγκρίδα, σε τρελούς ρυθμούς, να δίνουν ρεσιτάλ δημιουργίας, χαράς και ξεφαντώματος, ανεβάζοντας το κέφι κατακόρυφα!

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιώργος Τζιορτζιώτης, Καθαριότητας κ. Στ. Κατράνας, Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, Υγείας κα Χαρά Καλιώρα, ο κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, καθώς και οι δημ. σύμβουλοι Άρης Τζάνης, Έφη Μπλατζώνη & Κ. Τσιαμπαλής.

Anama Belle (4)

 

ςAnama Belle (34)

Anama Belle (33)

Anama Belle (32)

Anama Belle (30)

Anama Belle (29)

Anama Belle (28)

Anama Belle (27)

Anama Belle (26)

Anama Belle (25)

Anama Belle (24)

Anama Belle (23)

Anama Belle (22)

Anama Belle (21)

Anama Belle (20)

Anama Belle (19)

Anama Belle (18)

Anama Belle (16)

Anama Belle (15)

Anama Belle (14)

Anama Belle (13)

Anama Belle (12)

Anama Belle (11)

Anama Belle (10)

Anama Belle (9)

Anama Belle (8)

Anama Belle (7)

Anama Belle (6)

Anama Belle (5)

Anama Belle (1)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μαθητής στους Γόμφους, βρήκε πορτοφόλι & το παρέδωσε στον κάτοχό του

Ένας μαθητής Λυκείου στο δρόμο του χωριού του, στους Γόμφους, βρήκε ένα πορτοφόλι με σεβασ…